Дневника на Павлов

Темата е заключена.

12.06.13
00:21

Здравейте! Реших да си пусна един дневник и всеки ден да обновявам информацията и да добавям какво съм правил през деня!
Така, целта ми е да сваля 40 килограма, за около.. година. Звучи много глупаво, но е така. Аз съм момче, на 15 години съм. От малък тренирам, преди тренирах борба, но рядко.. тренирах и мма пак рядко, но важното е, че съм тренирал нещо :)).
Започнах фитнеса преди няколко месеца, но не беше нищо сериозно.. ходех рядко, сега виждам, че вече е трудно да си намеря приятели и гадже, поради простата причина че всяко момиче иска красиво и тренирано гадже. Както и да е, мисля да ходя на фитнес всеки ден, а Неделя ще си почивам и мисля да се консултирам с диетолог, но не знам кога ще е това защото много трудно много да намеря такъв и ще се чака време. Аз нямам време, искам да се променя колкото се може по-бърже.
Тук може да видите една стара тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/68458 , и така. Доста нови неща научих и мисля, че съм готов вече.
Значи попринцип ставам на обяд към 11-12-13h, различно. Ако стана по-рано си правя айрян с освен, след това към обяд 11-12-13 часа ям едно яйце и един картоф със сирене и салата, след това не ям нищо, само пия вода. Тренировките ми са от 15:30h и мисля да са някъде до 19 часа.
Мисля да си взема някаква добавка за отслабване, например фет бърнър, но не съм сигурен дали ще има успех с това.
Утре ще добавя какво съм правил цял ден, а и да добавя, че тежа 124 килограма. :/

12.06.13
08:34

Първо - успех с дневника!
Второ - стреми се да си промениш активното време, ако ставаш в 11.00 то лягаш в 02.00-03.00, нормално е да стават в 06.00-09.00 максимум, пък лягането преди 22.00-00.00 това е и като правило в живота, ако ставаш рано ще имаш време за тренировка сутринта и ще си бодър целия работен ден.

12.06.13
12:57

А, какво мислите за фет бърнър?

Ако се храниш така, както си описал - забрави за фет-бърнър.
Оправи си ежедневието, спри да гладуваш.
Започни да се храниш, тренирай ефективно.
Тренировка във фитнеса, която продължава 3 часа и половина, е безумие и загуба на време.

казано от Кольо Пияндето на 12.06.13, 13:01:

Ако се храниш така, както си описал - забрави за фет-бърнър.
Оправи си ежедневието, спри да гладуваш.
Започни да се храниш, тренирай ефективно.
Тренировка във фитнеса, която продължава 3 часа и половина, е безумие и загуба на време.

Привет от мен!
Послушай Колето - оправи си нещата.
Без да искам да те обидя - нищо не си научил./човек цял живот се учи./
Целите ти са постижими, макар и една година да е по-скоро кратък период за 40 кг, не че не е правено.. но все пак предвид че си още юноша, не бързай - 2-3 килограма на месец /без първия/ е оптимално темпо - приеми го като начин на живот, а не нещо временно; ще има месеци с добър прогрес и такива, с видимо никакъв.
Не бързай с резултатите - дай време на промените да се случат; не може да си качвал 4-5 години тегло и да го свалиш за 4-5 седмици.
Не ти трябва бърнер.
Идеята за диетолог всъщност не е никак лоша - но по-скоро търси фитнес специалист - да ти изготви програма + хранителен режим ; макар и доста хора да ги “оплюват” за начало са може би най-добре инвестираните 50-100 лв; не казвам, че сам не можеш да се справиш, но с летящ старт ще е по-лесно - от теб ще се иска просто ДА СЛЕДВАШ РЕЖИМА; в последствие като добиеш опит и знания ще можеш и сам да го коригираш/изготвиш.
Тренировка повече от час за теб е непродуктивна.
тренирай повече със собствено тегло и свободни тежести;
винаги когато можеш да ходиш/качваш по стълби вместо с транспорт/асансьор го прави.
Успех!
Поздрави!

06.07.13
16:13

Отдавна не бях писал, но ето че дойде и това време.
Значи, искам да се похваля, че съм свалил 6-7 килограма за почти има-няма един месец. Това е доста добро начало.
Значи, всеки ден, когато ходя на фитнес (без Неделя) тичам, по 10-15 минути = 100 калории, ако тичам 10 минути, и около 150,160 ако тичам 15 минути. След това на велоергометърa 10-15 минути, това е пак някъде както при пътеката. Мисля от Понеделник да започна да 30 минути велоергометър, 10 минути тичане в началото, и 10 в края. Всеки ден тренирам различно, например Понеделник тренирам за гърди, Вторник за бицепс и трипцес, Сряда за гръб, Четвъртък за крака и корем и Петък тренирам по-малко, и мисля да сложа в Петък кардио, а Събота и Неделя да почивам. Храня се малко, пия повече шейкове. Ям месо варено, пиле с ориз, яйца, картофи (варени), ям и салати много. Мисля да добавя и скачане на въже, 10 серии по 30 скока.
Целта ми е да стана около 85-90 килограма за една година, в момента съм 117-18 някъде. Правя всеки ден коремни преси, почвам да се опитвам да правя и лицеви опори, правя 7 и толкова засега. Ам, да попитам защо някой хора пият мляко след или по време на тренировка? Помага ли за нещо? И да попитам, като правя салата мога ли да добавям сирене? А, и да не забравя, че тренирам почти цял ден. Понякога тренирам 2-3-4 часа, а друг път 5-6.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1