17.08.05
08:35
Брато Е.Рангелов пише за тях .Пробвайте блатен Аир много се качва продават го в аптеките и пелин за апетит и Бял или черен оман или бя л равнец или коприва наи добре пии 4ай от пелин аир и бял равнец съшо и коприва .Аира го правите една лайичка малка чаена се слага в чаена чаша вода за една нощ а другите се варят.Пие се преди ядене 30 мин.Ако имате Вазмойност си намерете книгата на МАРИЯ ТРЕБЕН.не знам точното наименование на книгата ас я имам
17.08.05
16:09
Блатен Аир?Викаш качва се от него?Кво пари е?
18.08.05
10:52
vipmodel, кажи колко пари струват, че и мен ме заинтригуваха.
18.08.05
22:10
ами евтин е нема 2 лева
06.09.05
23:33
Сигурно за да се получи анаблен ефект трябва да се изпият нек’ви литри.
Да, и аз така го сметнах. 2-3литра сигурно ще ми стигнат за 1 доза :wink:
И аз мога да ви предложа нещо с доказан ефект - поне веднъж дневно, най-добре вечер преди лягане, чаша чай от магарешки бодил-цвят. Даже е и вкусен. Стимулира производството на тестостерон и леко качва нивото му. Май го има и на таблетки, но аз гарантирам за чая.
И гледайте да имате нещо вързано за вечерта, защото се озверява!
[quote author=“Neo”]И аз мога да ви предложа нещо с доказан ефект - поне веднъж дневно, най-добре вечер преди лягане, чаша чай от магарешки бодил-цвят. Даже е и вкусен. Стимулира производството на тестостерон и леко качва нивото му. Май го има и на таблетки, но аз гарантирам за чая.
И гледайте да имате нещо вързано за вечерта, защото се озверява!
А килограми качват ли се от него ? По колко се пие?
По принцип би трябвало, ама..Просто няма как да преценя, до колко е от чая. Сигурно те побутва малко в развитието, щом качва тестостерона..Сега си взех трибестан, както писах вече някъде, но също не бих се заел да се произнеса за ефекта в/у мускулатурата, иначе “другият” ефект се усеща още на другият ден. Виж пробвай - вземи си магарешки бодил, направи си един силен чай/да не сложиш една щипка само/,според мен е вкусен и се пие спокойно, не е горчилка като бабините зъби, дай така два-три дена, наблюдавай се и ако усетиш разлика в либидото си, т.е. ако се е засилило половото влечение, значи наистина гъделичка тестостерона, а от там и растежа.