Загуба на ценни мазнини - гърди и дупе

12.06.13
14:33

Здравейте на 32 год съм, 51 кг, 167 см. От 2 месеца тренирам лекичко и имам доста добър резултат, въпреки че кантара не  е и помръднал, но свалих от обиколката на краката и коремчето малко също и се стегнах. проблема е че винаги съм имала секси дупе и гърди, въпреки слабостта, но покрай свалянето и стягането те изчезнаха видимо... какво да правя? изчезването на мазнините от другите места не е толкова видимо, колкото тези двете... просто не  е честно. факт е че когато бях на 25 бях доста слаба и излеждах перфектно и на тези места -  тоест слабо тяло, но на тези две места нещата си бяха на мястото...значи е в генетиката ми и е възможно, но как? дайте съвет

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.06.13 07:34.

12.06.13
14:52

Рисковете на професията :D Няма как, тялото просто гори мазнини, за наше голямо съжаление не е само на определени места, и за да е още по-кофти, там където ти е цел винаги е последното място.
Решението: дупето го тренираш (клекове, напади, мостове), за да има мускул и от него да докараш формата. И аз по едното време от  диети стиганх от нормална гъзинка до плосък (за моите критерии) задник. Гърдите принципно също можеш да тренираш мускула под тях, но женствената (”мека”) част ще си я губиш пак.

12.06.13
17:27

Решението е БОЗА ! Това е маитап.. тренирай ги , това е.

13.06.13
15:34

Добре дошла, така да се каже във форума. Случайно да имаш снимки преди и след на гърдите и дупето, за да видим какъв е проблема? ;)
Сериозното е, че почти няма какво да направиш. Продължавай да си тренираш без да се притесняваш. Едно стегнато и добре оформено тяло е много по-секси, пък било то и с по-малки гърди, от раздуто, разплуто и свлечено такова, дори и с големи цом.и.:)
А и важността на размера на гърдите според мен е далеч преувеличена. На всеки мъж (че и жена) му харесва разнообразието. За това и всички, които си имат приятелки(съпруги) с големи бюстове, пак се заглеждат и по такива с не толкова големи. Бюста е бюст и той привлича.;) Обратното, за жените, също е в сила.

14.06.13
10:24

казано от Камен Илиев на 13.06.13, 15:34:

Добре дошла, така да се каже във форума. Случайно да имаш снимки преди и след на гърдите и дупето, за да видим какъв е проблема? ;)
Сериозното е, че почти няма какво да направиш. Продължавай да си тренираш без да се притесняваш. Едно стегнато и добре оформено тяло е много по-секси, пък било то и с по-малки гърди, от раздуто, разплуто и свлечено такова, дори и с големи цом.и.:)
А и важността на размера на гърдите според мен е далеч преувеличена. На всеки мъж (че и жена) му харесва разнообразието. За това и всички, които си имат приятелки(съпруги) с големи бюстове, пак се заглеждат и по такива с не толкова големи. Бюста е бюст и той привлича.;) Обратното, за жените, също е в сила.

направо ме съсипа...:) загубата на гърди може лесно да простя без много сълзи, но това че моето секси дупе се стопи -  не мога да свикна.В същото време искам още малко от обиколката на краката да изчезне... за тези два месеца не съм прекалявала с кардиото - около 20ина минути на кростренажор тренировка, не повече..но тренирам вкъщи без тежести, а с упражнения със собствено тегло, може би трябва да отида на фитнес и да наблегна на тежестите.  От друга страна самата ми структура е доста финна и не знам дали може да се качи само на дупе... а това че гърдите също се тренират ми е неразбираемо и доколко е реалистично..  А има ли шанс с някакви храни да оправя нещата, знам че звучи малко абсурдно,но протеините влошават вероятно нещата

..иначе може и да помисля за снимки ;)

Мнението беше редактирано от cristin Lu на 14.06.13 10:30.

14.06.13
10:35

казано от ivetass на 12.06.13, 14:52:

Рисковете на професията :D Няма как, тялото просто гори мазнини, за наше голямо съжаление не е само на определени места, и за да е още по-кофти, там където ти е цел винаги е последното място.
Решението: дупето го тренираш (клекове, напади, мостове), за да има мускул и от него да докараш формата. И аз по едното време от  диети стиганх от нормална гъзинка до плосък (за моите критерии) задник. Гърдите принципно също можеш да тренираш мускула под тях, но женствената (”мека”) част ще си я губиш пак.

Благодаря ти:)кликове и напади само със собствено тяло или? колко серии и по колко -  аз правя 3 по 15 обикновено. А това че тренирам цяло тяло на всяка тренировка проблем ли е  (бърбита, лицеви, скално катерене, клекове, долни и горни преси..) или вече трябва да почвам отделните мускилни групи във всеки от дните

казано от cristin Lu на 14.06.13, 10:35:

кликове и напади само със собствено тяло или? колко серии и по колко -  аз правя 3 по 15 обикновено.

Спокойно можеш да правиш упражненията и с тежести... и то за препоръчване такива, с които не можеш да правиш повече от 8-10 повторения в серия.

казано от cristin Lu на 14.06.13, 10:35:

А това че тренирам цяло тяло на всяка тренировка проблем ли е  (бърбита, лицеви, скално катерене, клекове, долни и горни преси..) или вече трябва да почвам отделните мускилни групи във всеки от дните

Докато този подход работи - не е задължително да го сменяш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1