Втори опит - програма за отслабване

10.06.13
13:22

Здрасти! Ето, че идва лятото и започват купоните. Надявам се да ми помогнете или да изкажете мнение! :)
Аз съм на 15 години, занимавам се с фитнес от скоро. Тренирам всеки ден, без Неделя, не се уморявам чак толкова много че да не мога да тренирам и затова ходя всеки ден и така. Тежа 124 килограма, знам, че са много..
Искам да сваля килограмите, но ми е малко трудно и реших сам да си съставя програма и мисля да започва да взимам Fat burner.
Не съм го обмислил още, защото майка ми е против, казва че щяло да ми стане нещо и куп глупости, но това не ми е проблем, важното е да има някакъв резултат от това, мисля да се консултирам с диетолог, но не знам кога ще е това. Когато тренирам издържам доста време, тичам и карам велоергометъра.
Значи ето това ми е програмата по която мисля да започна:

Закуска: 10:00 = Кисело мляко, овесени ядки и един плод (ако е по-голям като ябълка половината)
Обяд: 12:30 = 2 варени яйца, 1 картоф, салата и сирене. (Ако имам варено месо, риба и т.н)
След обяд: 13:30 = Малък плод, като синя слива (или половинката от закуска)
Тренировка: 15:30 = Започва първо на тичащата пътека 15 минути без да спирам, след това 15 минути на велоергометъра, а след това дигам тежести и някъде по средата на тренировката пак тичам 10 минути. Всеки ден тренирам за различни мускули. Например днеска тренирам за бицепс и трицпес, утре тренирам за гръб и корем и т.н. Всичко това трябва да свърши в 18:30. У дома се прибирам към 19, а ако не към 19:30, или 20:00.
Вечеря: Едно айце, един картоф, салата и сирене. (Ако имам варено месо, риба и т.н) + Плодов шейк.

Забравих, да добавя, че преди лягане ще правя коремни преси; 3 серии по 15 повторение, както и когато се събудя сутринта.
Също така искам да чуя вашето мнение за fat burner-а и дали може да се получи нещо от него и дали ще ми помогне да сваля по-бързо килограмите. Четох в интернета, но не съм сигурен и за това искам да чуя вашето мнение!
Благодаря!

10.06.13
15:08

С тези килограми, най-добрия вариант за теб е да отидеш на диетолог! Освен това, за да се въведеш в приличен вид ще ти трябва време, т.е. лятото и купоните ще трябва да ги отложиш за по-натам. Тези килограми за да ги свалиш, здравословно и да оформиш тялото си, може да мине доста време, така че е важно да си много добре мотивиран. Купоните и лятото не ми звучат сериозно! Това което виждам в твоето меню, е че присъстват плодове. Не съм специалист, но поне аз когато свалях килограми, бях ограничил плодовете до минимум, защото те все пак съдържат захар. А и ако все пак ги ядеш, яж ги с обелките, цели, не на шейкове и сокове, защото така по-бавно се усвояват. Също така трябва да консумираш повече белтъци, но колко и какви може да ти каже специалист. По-отношение на фет бърнера. Мисля че, е по-удачно да свалиш първо известни килограми с хранителен режим, и по-натам да мислиш за такива “помощни средства” Предвид че фет бърнерите съдържат основно стимуланти, не знам до-колко е удачно да товариш сърдечно-съдовата си система допълнително! Нека нещата се нормализират, и след това посягай към бърнерите. Що се отнася до това колко са опасни или не, реално всички ние ги пием с някакъв премерен риск. В крайна сметка не знаем какво точно има вътре, така че когато нещата се правят с разум, и внимание, не мисля че ще има проблем. На фитнеса също е хубаво да ползваш услугите на професионален инструктор, за да може да има максимален ефект от тренировката ти, и най-вече да е съобразена с теб конкретно! Хубаво е че четеш в интернет, но имай предвид че немалка част от нещата които четеш са плява, и изкуството е в това да отсяваш важните за теб неща. Това разбира се става с времето, и практиката. Не забравяй, че известна част от ефекта на добавките е само в главата ни! Самовнушението е важен фактор, който много хора пренебрегват, и с лека ръка препоръчват един или друг продукт. Желая ти успех :)

11.06.13
23:46

Махни плодовете,храни се по поне 6 пъти на ден и пий повече вода.И се консултирай с диеатолог :)

12.06.13
17:49

Бе брат отново тия плодове :D
Няма да ти дърдоря отново просто си отвори старата тема всичко ти е както преди няма развитие не ни слушаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1