12.06.13
19:32
Значи аз съм на 13 и искам да бягам на парка в къщи си тренирам само за бицепс и гърди но вече ми стана тъпо та вие кога започнахте??
12.06.13
19:35
Достатъчно ли си голям за да бягаш?За това няма възраст..бягай си колкото искаш и тръгни на фитнес понеже вкъщи само за бицепс и без хранителен режим нищо няма да стане.Иначе колкото по-малък бягаш е по-здравословно , а не да стоиш пред компютъра :)
То за бягането възраст едвали има, освен ако не си твърде стар и не можеш поради здравословни причини. Поне едно време като бяхме деца постоянно бягахме. Я на топка, я на гоненица и тн. По едно време и по гаражите бягахме и скачахме :D . Това поколение с тея компютри и телефони... някой ден сигурно ще питат дали е полезно да излизат пред блока.
казано от avitohol avitohol на 12.06.13, 20:11:
То за бягането възраст едвали има, освен ако не си твърде стар и не можеш поради здравословни причини. Поне едно време като бяхме деца постоянно бягахме. Я на топка, я на гоненица и тн. По едно време и по гаражите бягахме и скачахме :D . Това поколение с тея компютри и телефони... някой ден сигурно ще питат дали е полезно да излизат пред блока.
Освен за това , че ще питат дали е полезно да излизат пред блока/улицата , няма и да знаят едно изречение как да напишат без правописна/пунктуационна грешка , както виждаме много често , а дори и в този случай.Много се сбъркаха децата с тези компютри..От 3-4 годишни имат компютри и висят по цял ден на тях , а аз като бях малък постоянно бях по улицата да играя с приятелите.То и от тук тръгва проблема със затлъстяването, но на никой не му пука особено много...
12.06.13
22:09
Ама аз ви говоря за големи растояния ката 2 3 километра не гоненица :Д
12.06.13
22:13
естествено че можеш 2-3-5км никакъв проблем не е
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 12.06.13 22:15.
12.06.13
22:25
2 километра не е много..Аз сутрин бягам по 5 ,после след фитнес още 5 , така че бягай си...Колкото можеш,даже повече от 2,3
12.06.13
22:35
На мен са ми разправяли, че на има-нема 2 години съм протичвал по няколко километра. :D
казано от Old Timer на 12.06.13, 22:25:
Достатъчно голям ли съм за да ходя...? (wasntme) :D
..по мацки ли? :D
12.06.13
23:32
хах да :D
Знаеш кой е Че Гевара, но не знаеш дали може да тичаш :D Браво, продължавай в същия дух!
казано от Юли на 12.06.13, 23:38:
Знаеш кой е Че Гевара, но не знаеш дали може да тичаш :D Браво, продължавай в същия дух!
Знае друг път. Кефи го снимката - виждал я е на фланелка някъде.
12.06.13
23:44
Че гевара е кубински революционер и не съм го видял на фланелка ама много искам такава :Д
Знаех си, че някой ще се захване за Гевара рано или късно :D . Момче, недей да слагаш разни терористи за снимки :D .
Друго си е Хитлер да сложиш примерно, Мусолини, ей това са хора. Не като тоя Че ли е Ако ли е, и той не знае :D .
13.06.13
13:57
Няма ли да е странно ако видите някой 13 годишен да бяга :Д
13.06.13
14:04
По-странно от това да пуска малоумни теми?!
13.06.13
14:09
Трай си ся
казано от ivan dimitrov на 13.06.13, 14:09:
Трай си ся
Абе момче ти от къде падаш ? Странно ли ти е като видиш някои да играе футбол или квот там да е свързано с бягане ? То за вас вече излизането на вън е по-странно и чуждо, от играта пред компа по цял ден.