20.06.04
22:09
Ami eto moito broblemche. Predi vreme vzimah samo bionabol v min. dozi. Napravih tzikal ot 6 sedmitzi i kachih do 10mg, Za tia min. dozi kachih 10kg. ako iskaite viervaite. Sled 4 mesetza reshih pak da vzimam bionabol pak 6 sedmitzi no tozi pat stignah do 15mg i kachih samo 2kg.
Zashto taka stana mnogo malki dozi li sam polzval prez vtoria tzikal,
Sega sam reshil pak da zapochna da pravia tzikal s bionabol ubache kajete v kakvi dozi da go pia za da ne povtoria greshkata ot vtoria tzikal i s kakav oralen preparat moje da go kombiniram.
21.06.04
00:45
iskam da te pitam sega ne6to imaliti kak se 4ustva6 nqkakvi problemi da ima6 papki 4eniq drob ili drugo, 4e i as iskam da zema dami kaje6 skvo si go zimal i kolko struva
Едно съветче и към двамата. Пратете лс на Pc_genius. Той е направо манияк на тема стероиди. Като енциклопедия е. :D На мен много ми помогна и съм му страшно благодарен.
21.06.04
01:14
za6to kato iskam da pratq na nqkoi LIS4E mi pi6e 4e kutiqta e prazna
21.06.04
08:50
Gj_niki1 ami za stranichni efekti pri tolkova malki dozi s bionabol niama ili pone se vijdat izkluchitelno malko/E sega vseki si e razlichen pri mene niamashe stranichni efekti s chernia drob niamah problemi. Bionabola go vzimah s karsil /za chernia drob/ Zaq stranichni efekti moje da govorim za dozi nad 20mg na den. A za tzenata utivash v aptekata i pitash prodavat se na blister ili na upakovka
21.06.04
09:22
VIP mojeli dami napi6e6 nqkva shema pak s malko koli4estvo kakto ti kaza za parvia pat kato si go zimal-i si stignal do 10mg
I osvem s karsil mojeli na negovo mqsto da zimam NAPOSIM ako moje i dvete 6a e nai hubavo mai A?
[quote author=“_VIP_”]Ami eto moito broblemche. Predi vreme vzimah samo bionabol v min. dozi. Napravih tzikal ot 6 sedmitzi i kachih do 10mg, Za tia min. dozi kachih 10kg. ako iskaite viervaite. Sled 4 mesetza reshih pak da vzimam bionabol pak 6 sedmitzi no tozi pat stignah do 15mg i kachih samo 2kg.
Zashto taka stana mnogo malki dozi li sam polzval prez vtoria tzikal,
Sega sam reshil pak da zapochna da pravia tzikal s bionabol ubache kajete v kakvi dozi da go pia za da ne povtoria greshkata ot vtoria tzikal i s kakav oralen preparat moje da go kombiniram.
Бионабола винаги дава добър ефект при първия цикъл - дори и с тези минимални дози (въпреки че 3-4 от тези десет кила дето си ги качил не са мускули, но и това е добре)!
С този максимум от 15мг за втори цикъл, то е ясно, че много няма да качиш!
Комбинация между два орални стероида, от които единия е бионабол - колега, ще си наебеш черния дроб и бъбреците максимално!
Странични ефекти има винаги - не симислете, че като не ви боли, значи нищо ви няма! Правете си прегледи на кръвта и урината преди и след цикъл - да видите за какво си говорим :D !
Хаха, пък тва за бионабола и напосима направо ме разби - ами то напосим е същото като бионабол, само дето се произвежда в Румъния!
21.06.04
12:59
batka az negi razbiram i zatva pitam :P :P :P nali trqbva da se zapo4ne ot nqkade dase nau4ava imnosori ama sam se obarkal iskah da kaja dali moje dase zima binabol s NOLVADEX
21.06.04
23:04
dj_niki1 batka kato ne gi razbirerash kade si tragnal da piesh steroidi samo neznam. Cheti literatura obrazovai se i sam shte stignesh do otgovorite kadeto te interesuvat. nolvadex ako ne se laja toi e protiv ginekomastia /uformiane na jenski gardi/ a ginekomastia pri tia malki dozi s bionabol niama. Da poluchish ima risk s dozi nad 30-40mg na den.
PC_genius ami kolkoto do tezi 10kg kadeto gi kachih ne zadarjah nikakva voda kolkoto i stranno da zvuchi moje bi takav mi e ogranizama sled tzikala da sam svalil nai mnogo kilo i neshto kato se ima na predvid che i sled tzikala si razvalih i rejima na hranene.
No vse pak mersi za otgovora
22.06.04
00:29
Naistina li nqma nikakva veroqtnost,ama 100% da ne pipn36 ginekomastiq pri tezi dozi. 60T az vednuzz si bqx vzel blister43ta bionabol i kat pro43tox eventualnite strani4ni efekti mi prilo6a :evil: i ne sym go pil. Ako primerno si napravq nekaf cikal s toq bionabol i pove43 da ne pipna podobni sybstancii 6te svalq li mnogo ot tova koeto sam ka4il :?: