13.06.13
00:06
Някакви мнения за продукта ? Разбрах, че фирмата е българска.
13.06.13
10:29
Е как разбра,че е българска фирмата, само това ме интересува?
13.06.13
11:52
казано от tfkk tfk на 13.06.13, 00:06:
Някакви мнения за продукта ? Разбрах, че фирмата е българска.
Нещо не си разбрал, компанията е американска. Освен това не очаквай нищо от трибулуса, освен ако не си на 40 години.
13.06.13
11:56
казано от Севастократор Стрез на 13.06.13, 11:52:
Нещо не си разбрал, компанията е американска.
Има и други, също толкова “американски” марки на нашия пазар.
Чакам да започнете да се зъбите и срещу тази. Private label.
13.06.13
12:05
Седалището на компанията е в САЩ, къде се произвежда е отделен въпрос. Още по-различна тема е какво се случва с добавките след пристигането им в нашата страна и подготовката им за продажба на дребно. В интерес на истината аз съм последният човек в този форум, който ще каже нещо лошо за тази марка, понеже от 6-7 месеца винаги приемам някакъв техен продукт - по мое мнение имат някакво прилично качество на смешни цени в сравнение с “доказаните” марки. Но потребителят пуснал темата очаква да стане с 52 ръка от 60 хапа трибулус и след като това нещо не се случи, ще започне да плюе продукта и марката, виж Кольо, за това си прав. :)
13.06.13
12:08
Качеството на марката няма да коментирам. Бих го направил само когато имам лични впечатления, никога на общо основание (както често се случва в този форум, нямам предвид теб).
Категорично - аз също имам съмнение, че трибулусът е правилен избор за tfkk tfk. :)
13.06.13
12:14
Продава се в много полски и английски сайтове за добавки. Мой приятел сподели, че си е купил калоричната им пудра в Англия наскоро, така че пазара и не се изчерпва само в рамките на милата ни родина. Пил съм им протеинчето: По етикет и вкус ми допада, дали отговаря на белтъчното му съдържание и ако да , какви са дериватите трябва да каже някой от БАН . Много познати пият креатина им и го харесват.
13.06.13
12:25
Минала е покрай американските марки, чисто европейска си е. Може да е private label, но не и български, и се продава в няколко страни в Европа. Иначе е американска, колкото Biotech USA :D
13.06.13
13:09
В момента пия тяхно протеинче и мога да кажа ,че не отстъпва много на другите марки.Витамините им също не са лоши в съотношение цена/доза.
Отново бих заложил на тях със сигурност.
казано от Кольо Пияндето на 13.06.13, 11:56:
Чакам да започнете да се зъбите и срещу тази. Private label.
Е па не щем! Поне не и докато не се появи някой, който да ни убеждава колко е Хамериканска. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 13.06.13 13:37.
13.06.13
14:17
Пил съм на Mex гейнъра и останах много доволен. Смятам, че са им качествени суровините. Предполагам, че същото трябва да важи и за трибулуса.
Относно това, че съм казал че фирмата е българска - направих го защото в sila.bg пишеше цитирам “MEX PURE TRIBULUS 1000 съдържа висококачествен оригинален Български Tribulus Terrestris(бабини зъби).” и реших, че като цяло фирмата е българска явно съм сгрешил.
Към Севастократор
Пич въобще не съм имал намерение ръката ми да става 50 санта или нещо подобно. Просто сега започвам да ходя на лостове и чух от други хора, че tribulusa е много подходящ за влизане в форма.
Още мнения ?
13.06.13
18:10
Да, ама само суровината е българска, но не и компанията. Поне така обявяват по етикет. Билката, която расте у нас се счита за най-качествената в света, поради ред причини. Както и да е. Понеже искаш още мнения - ето ти още едно - този продукт няма да ти помогне. Ако на мен не ми вярваш - поне Кольо послушай. Щом толкова искаш да пиеш нещо, купи си един креатин за същите пари.
Креатини съм изпил най-малко 5 за последната година, а последния въобще пък не го усетих, но както и да е. Няма да го купувам мерси за отговорите.
14.06.13
09:56
казано от tfkk tfk на 13.06.13, 17:52:
Относно това, че съм казал че фирмата е българска - направих го защото в sila.bg пишеше цитирам “MEX PURE TRIBULUS 1000 съдържа висококачествен оригинален Български Tribulus Terrestris(бабини зъби).” и реших, че като цяло фирмата е българска явно съм сгрешил.
Момко, по твоята логика трябва да смятаме, че и Ultimate е българска фирма .....
05.08.13
09:44
След известно време почивка от тренировките реших да го тествам този трибулус и съм доволен.