13.06.13
11:57
Значи аз съм на 15 години 70кг. 170см. съм висок ходя от 5-6 месеца на фитнес и горната част и корема ги оправих сега обаче имам проблем бедрата ми се доста големи както и прасеца.Свалих доста кг. и покачих мускулна маса.Как да се храня и какво да правя за да си оформя краката?След като правя упражнения за горната част сега всеки ден бягам на пътека по 4-5км. а когато правя крака(сряда) правя 5 упражнения по 4 серии.Как да се храня ?Не ям сладко,мазни храни,газирано не пия само вода и айран и не ям сладко и хляб.
13.06.13
11:58
Дай да ги видим тези крака, дали и какво има за оформяне по тях?
13.06.13
12:03
Да де, снимка качи, не ги рисувай. :)
13.06.13
12:11
Златен! :D
Тия снимки дават точно такава представа за краката ти, колкото и рисунка! :D
казано от Кольо Пияндето на 13.06.13, 12:11:
Златен! :D
Тия снимки дават точно такава представа за краката ти, колкото и рисунка! :D
Що бе? Човекът си извадил краката изпод масата и ги е снимал :D
Вие като не уточнявате точно каква снимка искате, кой ви е виновен :D :D
Протип:
ползвай огледало или самоснимачка и снимай фронтално.
Иначе още тренировки за крака и намаляване на телесните мазнини.
Няма различен режим за всеки мускул. С какъвто си оправил долната част с такъв би трябвало и долната. Явно не си ги тренирал достатъчно докато си правил горната част.
13.06.13
12:43
казано от Иван Пенев на 13.06.13, 12:26:
А по колко време да бягам на пътека ?
По - добре прави спринтове за краката, отколкото лежерно бягане. А ако са спринтове по хълм нагоре, най - добре ще помогнат в оформянето, да има и силова компонента в бягането.
13.06.13
14:36
Паднах от стола като видях снимките.Да не остана по-назад и аз си направих професионални снимки в нормалната ми поза(пред компютъра,кликотейки се).
Шегата на страна.
Пробвай HIIT кардио.Примерно сутринт бягане.Или в залата след тренировка.HIIT кардио на пътечка е много(прекалено) опасно,по-добре се насочки към колело или крос-тренажор.В тренировката за крака не подценявай “женските” машини,именно с тях се става мъж ;).