05.10.05
18:23
Търсих в “Търсене” за такава тема но нямаше.... е Съжалявам ако случайно съм пропуснал... Искам да разбера дали хорато от форума пият Еnergy Drinks и ако да защо и ако не защо ... и дали изобщо има смисъл от тях...?
05.10.05
18:56
Е сложи:
[list]Всеки ден
Често
Рядко
Не пия[/list:u]
Какво е това да/не?
ами да точно трябва да е “да” или “не” ..... То или се пие или не .... Аз не питам колко често пиете енергийни напитки . Аз питам дали пиете изобщо ...? А дали е често можеш да го споделиш в поста си .... :wink: :wink: :wink:
05.10.05
19:48
предпочитам кафето
по-добре е така а и е по-евтино :wink: а тва за преди дискотеките по някой път си позволявам по едно редбулче :)
аз пия питбул по тънко излиза а и е същото на вкус и ефект като скъпите напитки :)
Има ли някъв ефект тоя Пит Бул като го изпия преди трен... и колко време преди тренировка..?
05.10.05
21:36
Eдинствената енергетична напитка, която вземам е едно двойно кафе и 2 аспирина половин час преди тренировка.
Отговорих отрицателно в анкетата, защото мисля, че се отнася за маркови напитки, каквито аз не ползвам, нито имам намерение да ползвам.
100% колата е по вредна от питбула, то като се замисля какво има в него кофеин и витамини е верно че е газиран ама....
[quote author=“nikolaBULL”]Eдинствената енергетична напитка, която вземам е едно двойно кафе и 2 аспирина половин час преди тренировка.
Отговорих отрицателно в анкетата, защото мисля, че се отнася за маркови напитки, каквито аз не ползвам, нито имам намерение да ползвам.
Това двойно кафе и 2-та аспирина——> придават ли повече енергия ..?
не естествено това е поредната глупост за която си давате парите
А и от ББ поглед не виждам нужда тъй като ако си се хранел както трябва всичко подобно е излишно , а ако не си се хранил както трябва пак няма да ти помогне
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]не естествено това е поредната глупост за която си давате парите
А и от ББ поглед не виждам нужда тъй като ако си се хранел както трябва всичко подобно е излишно , а ако не си се хранил както трябва пак няма да ти помогне
зависи с каква цел я използваш както казах за преди дискотека е много добре :)
[quote author=”^MaD^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]не естествено това е поредната глупост за която си давате парите
зависи с каква цел я използваш както казах за преди дискотека е много добре :)
Написах и в двата случая за обща употреба и за ББ план
пия всичко!
под енергийни напитки аз разбирам доста питиета!!! :lol: :lol: :lol:
Пиивам Пит Бул когато има :) - непонасям кафе :evil: - направо ми се драйфа като го помериша... А иначе най-уважавам енг напитки сутрин... да зема малко кофеин + таурин
06.10.05
09:19
Ами преди пиех от време на време , но според мен най-добре си зарежда храната. РЕДБУЛЛ се явява на 4 кафета едното , предпочитам само 1 -2 кафета.ТОва е нормалната доза кофеин дневно. 8) СЕга има едни на НУТРИМ , те не са газирани и са доста по слабички , за предпочитане пред другите ISO TON
06.10.05
10:30
[quote author=“mOmO”]
Разбира се! Това беше най-мощната комбинация за енергия в старите енергийни напитки, но за да зарибяват хората да ги купуват слагаха билки (Ма Хуанг за източник на кофеин и Синефрин за източник на ацетил-салицилова к-на - аспирин).
Кофеинът стимулира психиката и тонизира скелетната мускулатура. Също учестява леко сърдечния ритъм.
Аспиринът разширява малките кръвоносни съдове и разводнява кръвта, което съчетано с действието на кофеина означава по-голям и по-лесен приток на кръв в мускулите с всичките му предимства, до което води това - повече хран. в-ва и повече О2.
P.S.Аспирина се сдъвква, а не се пие цял.
06.10.05
10:39
Да пия разбира се.Пия вода по енергиина от нея няма :)
[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“mOmO”]
Разбира се! Това беше най-мощната комбинация за енергия в старите енергийни напитки, но за да зарибяват хората да ги купуват слагаха билки (Ма Хуанг за източник на кофеин и Синефрин за източник на ацетил-салицилова к-на - аспирин).
Кофеинът стимулира психиката и тонизира скелетната мускулатура. Също учестява леко сърдечния ритъм.
Аспиринът разширява малките кръвоносни съдове и разводнява кръвта, което съчетано с действието на кофеина означава по-голям и по-лесен приток на кръв в мускулите с всичките му предимства, до което води това - повече хран. в-ва и повече О2.
P.S.Аспирина се сдъвква, а не се пие цял.
Значи двойно кафе + 2 аспирина и колко време преди тренировка и как ги пиеш ..?
Мерси бате ... а Chushko ... ти усещаш ли някакъв приток на енергия като го пиеш т’ва ..? ( ако го пиеш изобщо )
Не мога да повярвам какви “глупости” пишете...верно че поста е такъв, но въобще има ли смисъл...без коментар, пия енергийна напитка вместо вода по време на тренировка веднъж на 20 пъти когато ми е сдухано и не съм се хранел мн добре, а това е рядко. За мен кофеинът си е вреден, и ВЪОБЩЕ не пия кафе, дори 3 в 1 дори гор. шоколад, чай рулз :D .
П.С. Кафето не заслабваше ли имунната система ?!
[quote author=“ivan.shishmanov”]Да пия разбира се.Пия вода по енергиина от нея няма :)
И аз! :lol:
Наздраве!
06.10.05
16:59
Ред була е много хубаво нещо според мен ,но той няма място в боди билдинга :wink:
06.10.05
17:54
[quote author=“chiochips”]Не мога да повярвам какви “глупости” пишете...верно че поста е такъв, но въобще има ли смисъл...без коментар, пия енергийна напитка вместо вода по време на тренировка веднъж на 20 пъти когато ми е сдухано и не съм се хранел мн добре, а това е рядко. За мен кофеинът си е вреден, и ВЪОБЩЕ не пия кафе, дори 3 в 1 дори гор. шоколад, чай рулз :D .
П.С. Кафето не заслабваше ли имунната система ?!
Oтносно това дали са глупости да се комбинират кофеин и аспирин и за билките, които слагат като техни натурални заместители ти предлагам да отвориш новия брой на сп. “Олимп” (за месец октомври) на стр.22 и да прочетеш съдържанието на продукта “Animal Stak” на Universal Nutrition, по-конкретно кои в-ва са са сложили под графата “Metabolic Energy Complex”.
Надявам се ти да можеш да ни покажеш някоя статия, в която доказват, че едно кафе (хайде, нека да е двойно!) отслабва имунната с-ма.
Аз мисля че не пречи ама те “учените” ако направят изследвания ще изкарат и водата вредна (тя си е вредна де като се нагълташ повече може и да се удавиш :D )например учените в Магадан направиха изследване и откриха че водата е много много вредна за човешкия организъм,с две групи хора на едната група не се даваше вода а на другата по много и двете групи умряха съответно водата е вредна за хората :lol: :lol:
В някои чайове има значително повече кофеин, отколкото в едно кафе.
Наистина, някои чайове са много по - силни от кафето. Аз пия само кафе, нямам нужда от енергийни напитки ;) Разбира се, ако тренирам вечер, пропускам и кафето ;)
Аве говорете си квото искате и вярвайте на които искате списания и учени, опита си казва думата, така че натрупайте опит и тогава говорете! Аз освен вода(минерална/чешмяна) друго не пия по време на тренировка. От енергийните напитки просто ми светват очите, преди и по време на дискотека е така, за тренировки не пия такива работи.
П.С. Живее се по един път, искате да умрете на 50 но да живеете като цар или да умрете на 80 но здравословно ?!
08.10.05
21:47
НЕ !
Нямам нужда от такива - взимам от другаде енергията за тренировка !
09.10.05
02:57
Всичко е в храната!!!
09.10.05
18:12
[quote author=“chiochips”]
П.С. Живее се по един път, искате да умрете на 50 но да живеете като цар или да умрете на 80 но здравословно ?!
Те от тая глупост имаше ли нужда?!
09.10.05
19:00
да така разбужадам(кат съм сънлив)и аз пия особено Кола+Redbull+водка(страхотно)
[quote author=“largozol”][quote author=“chiochips”]
Те от тая глупост имаше ли нужда?!
И енергийните ли станаха стероиде вече
12.10.05
22:39
всеки ден по 1 red bull :wink:
12.10.05
22:51
енергиина напитка е само редбула майна тва с баща ми един път като седнахме по 4 редбула умаахме ама тва беше към бая грама афтършок и послед той отиде да спи а моя милост на дискотекаааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: така че редбула не е енергийна напитка а 4 редбула вече са :wink:
13.10.05
21:30
кое точно е 2 лева/250мл?
Аз пия питбулче - 0,80лв/330мл.(нищо не даваш,нищо не зимаш ) : ) : ) : )
Оня ден пих няква нова ли е..случайно попаднах на нея..имаше освен таурин и Л-карнитин...