06.10.05
12:06
ще започна с това че днеска цял ден съм много изнервен. преди 20 минути се сетих че трябва да си бия омнадрена, зимам ампулата отварям я и зех че се порязах докато я оставях на масата, започна да тече обилно много кръв и се изнервих още повече, ръцете ми зеха да треперят и едва си уцелих задни**, като извадих иглада излязола няколко големи капки кръв и зех че доста се притесних, та се чудя дали не съм уцелил някоя вена, вие как мислите?
щом още си жив и пищещ тези редове, значи си ок.но внимавай много.винаги се аспирира , преди да се вкара разтвора.ВИНАГИ.ако влезе кръв - вади се иглата, сменя се и тогава отново се бие.всичко друго е хазартен риск.
06.10.05
12:31
аз си мисля че може да е от това че ми трепереше ръката докато вкарвах течността и леко бутах иглата навътре (никога не я бодвам докрай, малко след половината). защо да сменям иглата аз нали само в моя задн** я бода.
винаги , ама винаги забивай иглата до край.ползват се игли 0.6 или 0.7.те не са като шишове за плетене и трябва да ги забиваш докрай.разтворът трябва със сигурност да попадне и остане в мускула, а не в мазнините за задника ти.а смяната на иглата е препоръчителна , но не и задължителна.
абе зависи каде боднеш. имало случаи в които тече кръв и боли и такива в които няма капка кръв и немога да разбера каде съм бил за да го разтрия с памук. и не ме е боляло. трябва да намериш подходящото място и да си прецизен. а ампулата я чупи с парцал за да не се порязваш. как чустваш омнадрена?
06.10.05
19:28
аз нямам проблеми с чупенето на ампулата, просто я бях оставил на бюрото и посегнах да е облегна и си резнах ръката. да ти кажа омнадрена вече действа, налегна ме голяма жажда и ми дойде апетита.
06.10.05
22:08
да ти кажа генът оказва огромно влияние върху развитието. аз качвам адски трудно а свалям с лекота, затова сега реших да мина от дизел на инжекцион :D при е мен е хубаво това че анаболите действат сравнително добре и след някой цикъл запазвам голяма част от каченото.