Консервантите

03.10.05
20:24

отивам да уча в Австрия и ще се записвам и там на фитнес за да не заприличам на повечето австрийци . там млеката и ваобще повечето продукти са бухани с консерванти (прясно мляко с срок на годност 2 години къде ще видиш .. ) и въпроса ми е за тея консерванти . какво им е влиянието върху организма ? да ги пия ли тея млека или кво да правя ? ... там въобще въпроса с храната е много труден . някой ако може да ми обясни за тея консерванти или да даде некфи статии да прочета

03.10.05
22:05

Ти и да ги про4ете6 батка....все тая/ ОТ опит ти каззам, аз съм на това дередже във Франция/ Намам време сега да разправям на дълго и на 6ироко, а и не знам ти с какви финансови ресурси си; може да си по-добре от мен. Но при вси4ки положения, доста е тежко тук... Само като про4еше6 съдържанието на не6о което си си взимал във БГ и ти се доцивея...

Много химия много не6о и проблема дале4 не е само в консервянтите.

Единственото което мога да ти препоръ4ам е на първо време да си вземе6 малко български хранителни добавки./тук са ми доста по скъпи на мен, при теб не знам как 6е е/

Аз си взех Аминокиселини и Протеин, по големи4ка разфасовка и съм доста доволен, 4е го направих, ина4е... доста по зле 6е6е да е.

/Само да вметна, 4е докато бях в БГ никакви добавки не съм взимал./

Естественов Герм и Австр. не е като тук, но всепак... споделам не особенно приятен опит.

Желая ти успехи здраве,
4ао

06.10.05
13:03

tpd и ти имаш май същите проблеми като мене ... аз си жзех от България 1 кило протеини некфи уж хубави били .. обаче то само с тях не става пък и те скоро ще свършат . прав си че консервантите са само малко част от лайната с които са тъпкани местните продукти и направо не знам кво да правя ... от България си нося пшеничен зародиш , овесени ядки , мед натурален и протеини ... другото ще трябва от тука . tpd ти във Франция като ходиш на фитнес кво ядеш горе долу и как ти се отразяват тея храни ? в Австрия предполагам е същото както и при тебе ...

SO

06.10.05
17:16

ами и в БГ има пастюризирано мляко със срок 2 години  :wink:
Чак толкова ли е зле?

SP

06.10.05
17:59

[quote author=“Sourcemag”]ами и в БГ има пастюризирано мляко със срок 2 години  :wink:
Чак толкова ли е зле?

Ами да!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1