fat burner?

13.06.13
22:03

Здравейте!
Искам да попитам дали според вас имам нужда от fat burner? Висока съм 163 на 18 г и тежа около 50 кг ,ходя на фитнес  от 5 месеца
и  досега съм приемала само протеин ,но все още не съм постигнала желаното, а то е да  изгоря мазнините от дупето и краката

13.06.13
22:09

Замисляла ли си се, че проблема (ако има такъв) може да се базира върху това какво хапваш. Имам в предвид не колко, а какво ?

13.06.13
22:15

Да, доста вероятно е. Имам голям проблем със сладкото, но се опитвам да го огранича на минимум.

13.06.13
22:28

казано от Cvetelina Vasileva на 13.06.13, 22:15:

Да, доста вероятно е. Имам голям проблем със сладкото, но се опитвам да го огранича на минимум.

Добре дошла в клуба ;)

13.06.13
22:28

А замисляла ли си се, че това, което искаш да постигнеш става с постоянство? 5 месеца са нищо. Достатъчни са единствено да ти дадат базата, при това ако подхождаш правилно.
“Ходя на фитнес” не е същото като “тренирам целенасочено и ефективно”.

13.06.13
23:36

не съм написала тренировките си и няма как за знаеш дали не тренирам целенасочено и ефективно. Мога да кажа,че фитнеса и тренировките са ми страст и немога бе тях. Както и да е, въпроса ми беше друг...

14.06.13
08:59

Цветелина, Маргарита е права че времето откакто си започнала да тренираш е твърде кратко, за да прибягваш към употребата на стимуланти. Резонно е да използваш фет бърнер, тогава когато в резултат на натоварването ти липсва енергия! Сам по-себе си фет бърнера не е вълшебното хапче, така че ако очакваш кой знае какви резултати, вероятно ще трябва да те разочаровам. Реално ефекта от един добър бърнер, може да се усети от човек, който има много много сериозни тренировки зад гърба си, научил се е да “общува” с тялото си, и знае кога може да му даде “едно рамо” с фет бърнера. Това което си написала че желаеш да постигнеш, може да се случи ако се храниш правилно. Имай предвид, че отърваването от мазнините в тези зони е най-трудно, и изисква не само правилно хранене, но и много постоянство в тренировките, и преди всичко време! Нещата не се случват с вълшебната пръчка, а и когато мине време и видиш резултатите, вероятно ще се почустваш добре, ако работата е свършена качествено. Понякога бързо постигнатите неща, не биват оценявани по достойнство, и човек бързо ги губи. Така че моя съвет е : храни се правилно, тренирай си, и резултатите неминуемо ще дойдат. Успех!

14.06.13
10:18

казано от Cvetelina Vasileva на 13.06.13, 23:36:

не съм написала тренировките си и няма как за знаеш дали не тренирам целенасочено и ефективно.

Само предпоагам. По мои наблюдения, една голяма част от хората трениращи сами не се натоварват оптиламло, колкото и да си мислят, че е обратното. Дори и да напишеш тренировките си, пак не е гаранция че изпълняваш нещата по най-добрия начин.

казано от Cvetelina Vasileva на 13.06.13, 23:36:

Мога да кажа,че фитнеса и тренировките са ми страст и немога бе тях. Както и да е, въпроса ми беше друг...

То и без храната не можем, но дали всички се храним правилно? ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1