Избор на маратонки

14.06.13
14:35

За сега съм се спрял на тези 2 модела nike-ove - едните nike-ove sa downshifter 5 , а другите - air retaliate . Кой от тези два модела да си взема . Също така можете да ми предложите други маратонки в тоя ценови клас .
Няма да ги натоварвам много . Тичам на стадион по около 1 час . Бавно тичане .

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.06.13 13:12.

14.06.13
20:33

Прочети тази тема мисля,че ще ти помогне доста http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37078

14.06.13
21:21

Абе важното е да бягаш,обувките нямат значение :D Иначе линка даден по-горе и много полезен

15.06.13
10:16

темата към която ме насочи vendetta съм я чел . стъпалото ми е нормално . Все още незнам кой от двата модела да си взема . бихте ли ми помогнали ? :) . И “Луд за връзване” не си прав, точно темата е за това колко са важни маратонките за бягане като бягаш дори и 2 месеца в годината . А ти казваш : маратонките не са важни , важно е да бягаш :D

Мнението беше редактирано от Blah Blah на 15.06.13 10:18.

15.06.13
14:16

Според мен си вземи стандартни маратонки за тичане! Ако имаш чак такова желание, и тичаш редовно, по-натам си вземи от тези с ниската подметка. Предвид че мненията за тях са противоречиви, вероятно не си струва да рискуваш. Аз бих казал обаче, че по-важно от маратонките дори, е това върху което бягаш. Ако е асфалт, чакъл и прочее твърди гадости, натоварването върху ставите е значително. Аз лично от пет години ползвам Ню Баланс, и съм страшно доволен, освен че стават за тичане, ходя и по планините с тях, и са много удобни и здрави.

15.06.13
16:32

Какво имаш в предвид от (вземи стандартни маратонки за тичане! Ако имаш чак такова желание, и тичаш редовно, по-натам си вземи от тези с ниската подметка)  . Както вече казах тичам на асфалт/стадион . По планини не ходя :) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1