растеж

06.10.05
21:55

в едно списание четох, че като първо тичаш за да загрееш ставите и след  това седиш на стол с тежести на краката 30 мин. ( и възглавница под колената, за да не се притискат вените) и след това правиш махове( докато си още с тежестите) ще се удължат краката, а от там и ръста. и да  спя с колене извън леглото..... това аз мислех да го права, но баща ми каза, че още на 2 ден ще ми се надуят и отекат краката. вие какво мислите по ? ?

06.10.05
22:18

На мен малко ми изглежда тип “бабешка рецепта” ...а това за колената извън леглото мисля, че бащати е прав... както е казано във всички теми на тая тема... това е до ген

06.10.05
22:19

Мисля, че темата заслужава да влезе тук.  :D

06.10.05
22:33

[quote author=“Mr_Muskul”]Мисля, че темата заслужава да влезе тук.  :D

100 % абе от къде ги вадите тия небивалици ,ааа още нещо да не ги и пробвате ?

06.10.05
22:35

:lol: дивАК ей, дивАК !  :lol:

Нямам думи!

Ти пробва ли го :?:  :idea:  :wink:  8)

06.10.05
22:37

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

ами като видят някои като тебе и искат и те да станат ! пък ти не се сещаш тука да им кажеш ква е таината ......  :lol:  :P

06.10.05
22:38

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]

ами като видят някои като тебе и искат и те да станат ! пък ти не се сещаш тука да им кажеш ква е таината ......  :lol:  :P

ААА вярно  :)  заклещвам си краката и с кран се разтягам  :lol:

07.10.05
00:29

По картуун нетуърк гледах един епизод на Декстър и той искаше да порасне. Само че се оказа, че е непосилно даже и за бой джиниъса. Заради това смали целия останал свят. За повече информация се обади на продуцентите на предаването.

07.10.05
07:38

Ха хубаво ме разбуди тази тема. Ми не е логично да има ефект. Можеш да пробваш с онези средновековни уреди за мъчение, където им връзват ръцете и краката и ги дърпат в 2 различни посоки  :lol:  :lol:  :lol: Стига си се занимавал с “бабешки рецепти”, а се стегни.А и се пише “растеж”

07.10.05
09:35

[quote author=“vansi”]в едно списание четох, че като първо тичаш за да загрееш ставите и след  това седиш на стол с тежести на краката 30 мин. ( и възглавница под колената, за да не се притискат вените) и след това правиш махове( докато си още с тежестите) ще се удължат краката, а от там и ръста. и да  спя с колене извън леглото..... това аз мислех да го права, но баща ми каза, че още на 2 ден ще ми се надуят и отекат краката. вие какво мислите по ? ?

Такава простотия не бях чувал досега.... Според мен т’ва си зависи от гена... въпреки , че аз мога да кажа , че пораснах доста бързо като тренирах баскетбол ... значително бързо...

07.10.05
11:55

И аз пораснах покрай тренировките по баскетбол, но... това си е чисто съвпадение ;)

07.10.05
15:20

[quote author=“doggeddogg”]И аз пораснах покрай тренировките по баскетбол, но... това си е чисто съвпадение ;)

Много ясно и да не си тренирал пак щеше да си пораснеш

08.10.05
09:09

Да но стана надеднъж..... а не бавно бавно.... Никой неможе да ме убеди, че не се расте от баскетбола ... може да не е много но се расте и то бързо....

LA

08.10.05
18:05

Щом ти казваш че се расте от баскетбола,кво му се смееш на пича?!То същото звучи!Хах

А по тоя метод със стола и тежестите,аз като си го представя,си мисля че ако има разтеж,то ще е от коленете надолу,така ли?!

08.10.05
20:25

генннннннннн ! :shock:  :wink:

MJ

08.10.05
20:55

ванси,мила :wink:
продължавай с таебото и плуването
а аз лично не смятам за красиви високите жени 8)

10.10.05
00:54

[quote author=“m0m0”]Да но стана надеднъж..... а не бавно бавно.... Никой неможе да ме убеди, че не се расте от баскетбола ... може да не е много но се расте и то бързо....

Прочети някоя книга свързана с разтежа и сам ще си се убедиш няма смисъл някой да ти убеждава

16.10.05
20:17

Аз съм чувал че като ти отрежат сливиците и се пораствало. Аз лично съм 1.92 и нямам сливици.Чувал съм и за други такива случаи. Що не земеш да пробваш? :roll:

TO

16.10.05
21:18

[quote author=“vansi”] тичаш за да загрееш ставите и след  това седиш на стол с тежести на краката 30 мин. ( и възглавница под колената, за да не се притискат вените) и след това правиш махове( докато си още с тежестите) ще се удължат краката, а от там и ръста. и да  спя с колене извън леглото

искам да ви питам вярно ли е тва или не?

16.10.05
22:27

[quote author=“Tommy__Vercetty”][quote author=“vansi”] тичаш за да загрееш ставите и след  това седиш на стол с тежести на краката 30 мин. ( и възглавница под колената, за да не се притискат вените) и след това правиш махове( докато си още с тежестите) ще се удължат краката, а от там и ръста. и да  спя с колене извън леглото

Нe.

16.10.05
22:30

[quote author=“Tommy__Vercetty”][quote author=“vansi”] тичаш за да загрееш ставите и след  това седиш на стол с тежести на краката 30 мин. ( и възглавница под колената, за да не се притискат вените) и след това правиш махове( докато си още с тежестите) ще се удължат краката, а от там и ръста. и да  спя с колене извън леглото

Ами от всичко казано до тук, би трябвало да ти е станало ясно, че не е вярно  :wink:

B_

17.10.05
07:49

[quote author=“FTF”]Аз съм чувал че като ти отрежат сливиците и се пораствало. Аз лично съм 1.92 и нямам сливици.Чувал съм и за други такива случаи. Що не земеш да пробваш? :roll:

сряда евентуално ше ми ги вадат и към нова година ше постна резултата  :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1