09.06.13
01:48
Започвам режим с крайна цел постигане на старите ми килограми и мерки (49-50кг). За помощни средства използвам Ацетил Л-карнитин на марката NOW и комбинацията от Синефрин + Кофеин + Зелен чай на марката Primaforce. Досега не съм ползвала нищо подобно, но откакто почнах работа и нощни смени имам нужда от допълнително издръжливост и сила.
Хранителният ми режим се състои от 4 храненич, но много често аз правя само 3 от тях, защото просто не съм гладна. Между храненията трябва да има приблизително 2 часа и половина като 30минути преди всяко хранене изпивам по 500мл вода. Храненипта ми започват от 12ч и е добре да приключат в 20ч. Когато съм нощна смяна ям зеленчуци: репички, краставички, печени тиквички.
Хранене първо: 50гр кайзер телешка пастърма + 3 белтъка;
Хранене второ: 50гр орехи + 1 ябълка
Хранене трето: 1 скумрия или пъстърва или 90гр филе от сьомга на скара и зелена салата
Хранене четвърто: 140гр пилешко филе + зелен боб или брюкселско зеле или брокули (задушени)’ Другият вариант е телешки кюфтета 100% чисти 160гр с гарнитура пак по избор от трите. Но аз предпочитам пилешкото филе.
В седмицата имам само ден почивка от физически натоварвания, през останалото време редувам фитнес и аеробика. От утре започвам режима със синефрина. Надявам се да постигна желаните резултати. Ще се радвам да получа препоръки и съвети. :)))
09.06.13
02:53
Айде,честит дневник и успех. :) go on
Мнението беше редактирано от lordinario на 09.06.13 02:53.
09.06.13
06:47
Много добре изглежда,шницела ве4ер само не ми харесва естествено зависи какви са целите ти,гледай по малко ваглехидрати ве4ер за сметка на протеин,дай си време и упоритост,успех ;)
15.06.13
11:04
Вечер ям само пилешкото филе със зелен боб. Мога ли да включа печени тиквички или да ям само тях за последно хранене (но не винаги)? Целта ми е изчистване. Мисля че въглехидратите са добре. :)))