23.10.10
19:27
Здравейте,
Тренирам от около 2 години, но съм спирал на 2-3 пъти по 1-2 месеца :) Пил съм 2 кофи протеин и креатинови матрици , като от всичко това да съм качил 10 кг.
висок съм 190, тежа около 85
Сега ми препоръчаха No Xplode + M-stak , като ме увериха в добрия резултат . Само че чета, че и двата дават сила и се опасявам да не се окаже , че двете се припокриват взаимно. Също пише, че М-стака помага за по-лесно усвояване на протеин-а, а аз не искам да пия протеини повече, защото се омазних и като чели имам нужната маса и трябва да се стремя към релеф и сила.
Какво смятате за комбинацията, смятате ли че ще има ефект ако не пия протеин с двете ?
Благодаря.
23.10.10
19:29
Двата продукта нямат нищо общо по между си, не се препокриват така че няма проблеми да ги взимаш заедно. Под усвояване на протеин не се има предвид пудрата, а като цяло белтъчините които приемаш с храната.
03.11.10
00:33
казано от CircleOfPain на 23.10.10, 19:29:
Двата продукта нямат нищо общо по между си, не се препокриват така че няма проблеми да ги взимаш заедно. Под усвояване на протеин не се има предвид пудрата, а като цяло белтъчините които приемаш с храната.
благодаря :)
Взех си no-xplode и m-stak , но на опаковката само на стака пише кога се пие . (45 мин преди тренировка) В един пакет са няколко хапчета и искам да попитам дали трябва да се изпият всичките заедно по това време.
Другия ми въпрос е xplode-a как да го пия тъй като на опаковката не пише ?
Започни с една мерителна лъжичка (към 20 гр) 30-тина минути преди тренировка, като поне час и половина до два преди това да не си ял. Ако започнеш да привикваш може да я увеличиш на лъжичка и половина до 2
03.11.10
16:05
едното се пие 45 мин преди тренировка, другото 30 мин преди тренировка и това което ме притеснява да бъда честен е, че тялото ми може да се стресира ако и М-стака е толкова силен, колкото NO xplode. Днес пих от втория 1 доза и правих обща тренировка и имах доста сила , а не съм тренирал от 2 месеца някъде .
Мисля да пия само бустера 1-2 седмици с общи тренировки и след това да включа М-стака, но ще бъде ли добре това за тялото ми ?
както разбрахте не съм много просветен и моля да ми простите ако звуча глупаво . Благодаря
15.06.13
13:36
Не се притеснявай да ги пиеш едновременно ;)
а аз да те попитам и не само теб има ли ефект ?
15.06.13
14:23
Но Експлода го пий задължително два часа след ядене, независимо какво си ял! Това го установих от собствения си опит, а и писах запитване до БСН. Просто стомаха ти трябва да е относително празен, за да усетиш пълните възможности. Друго което ми казаха, е че не трябва да го разбивам или друсам силно, а просто леко да го разбъркам с лъжица. Защо, не знам! Другото което е, от познати чувам че европейския вариант е кофти. Има по-различен състав, и двама човека ми се оплакаха че се омазнявали от него. Аз пия американския! Що се отнася до ефекти и т.н. аз лично пия по две лъжички, и не усещам никакъв прилив на енергия, но вероятно си е индивидуално де.
След 2 готини стаж твърдиш ,че от протеина си се омазнил ?
Язък за 2-те години (fubar)
И един съвет от мене : Не давай пари за бустери ;)
И аз така като тебе бустер та бустер , ама повече няма да дам и лев за него.
Мнението беше редактирано от rory на 15.06.13 15:08.
20.06.13
02:01
Да плача ли , да се смея ли ...