15.06.13
12:18
Добър ден!
Тренирам фитнес от 6 месеца а стрийт фитнес от 2 години.
Бях решил да си взема някакъв суроватъчен протеин, да опитам да видя дали ще има някаква разлика.
Знам, че основната част са диетата и тренировките и не очаквам нищо кой знае какво от тази добавка, но просто съм решил да опитам, затова искам да попитам дали някой от вас е пил такава и какво му е мнението за нея?
Ето малко инфо:
XXL PRO е следващото поколение продукти, получени с помощта на оптимална доза от най-ефективните хранителни вещества за мускулите. Съчетано с усилени тренировки ще ви накарат да промените дрехите си само в размер XXL.
Растете, защото 18 грама протеин от най-високо качество във всяка доза и 5 грама суроватка казеин + чист креатин, както и глутамин, BCAA, таурин, декстроза и кристална фруктоза.
Една доза е 60 грама PRO XXL, можете да пиете мляко или вода, след предпочитания. Ако искате максимални резултати, пийте една доза непосредствено след тренировка, една доза - час и половина преди тренировка, една доза при събуждане сутрин и една доза вечер преди лягане.
Прикачил съм и съдържанието.
Мисля да пия по 2 дози на ден (по 60г)
- една сутрин след като стана
- 2рата след тренировка
Благодаря предварително.
Лек ден :)
Темата беше редактирана от Димитър Маринов на 15.06.13 12:21.
15.06.13
14:58
Ако имаш впредвид протеинови - не
15.06.13
16:32
Да, понякога. Защо?
Мнението беше редактирано от Димитър Маринов на 15.06.13 19:25.
15.06.13
18:24
Без да съм я пил тази добавка ще ти кажа, че според мен не си заслужава защото:
17,4 гр. протеин при 60 грама доза е твърде малко!!! Всичко друго над тези 17,4 грама протеин си е чиста проба скъпа захар! Виж съотношението протеин:доза в някои от топ протеините и ще прецениш.
А каква му е цената на това чудо?
15.06.13
19:12
33 лева - 1,200 грама. Прав си, че наистина 17г. протеин за доза от 60г. са малко, затова и се чудя дали да опитам за 1 месец или да търся някаква друга добавка.
А и наистина при по-скъпите и качествени добавки съотношението е напълно различно както казваш - например при optimum nutrition 100% whey gold standart от 30г. доза 24г. са чист протеин.Аз отдавна съм се спрял на него, но за лятото според мен няма смисъл.
Ще си взема такъв в началото на зимата, а засега най-вероятно ще опитам този XXL .. само да не стане обратен ефект и вместо мм да кача само мазно :D
Мнението беше редактирано от Димитър Маринов на 15.06.13 19:23.
15.06.13
19:47
казано от Димитър Маринов на 15.06.13, 19:12:
но за лятото според мен няма смисъл
Защо смяташ така?
казано от Димитър Маринов на 15.06.13, 19:12:
само да не стане обратен ефект и вместо мм да кача само мазно :D
Според теб от захар какво би качил? :)
15.06.13
20:03
Защото през по-голямата част от деня ще съм на работа, а тя е свързана с много движение. Също така през зимата качвам трудно, а пък през лятото в тези горещини още по-трудно.. от такава гледна точка, не за друго. А и колкото и мазно да кача за 1 месец от този продукт, определено ще мога да го изчистя лесно, тъй като освен фитнеса/стрийт тренирам и карате което е 2 часа кардио :)
Ще помисля, определено това не е най-добрият продукт но, няма да сгреша толкова много ако пробвам. Освен ако не намеря нещо по-подходящо на подобна цена разбира се
Мнението беше редактирано от Димитър Маринов на 15.06.13 20:04.
Питах те за вафлите, понеже състава на въпросния гейнър не се различава особено от една Морена примерно. Ето ти по-евтин и добър вариант - купуваш си за 12лв 30 вафли (1500гр) и с останалите пари си купуваш едно кило креатин, даже и ще ти останат. След тренировка хапваш една вафла с 5гр креатин.
19.06.13
16:49
Само рекламата му е голяма. Пари на вятъра са според мен. Има много по-добри продукти. Трябва да изпиеш 10 кофи, за да усетиш нещо от това.
30.06.13
12:36
Доколкото виждам продукта съдържа суроватка казеин + чист креатин, както и глутамин, BCAA, таурин,в големи дози.Това според мен го прави един добър продукт за маса и сила.