стрии

Прескочи до:

15.07.08
14:52

казано от pitonia на 20.06.08, 04:40:

добре де,всички казват ...”няма лек”...ами тея мазила за бременните...или там  е поразлично?аз лично сега се мажа с  свинска мас смесена с нурофен(не съм сигурен как точно се казва така че мое да съм истърсил няква глупост)...ефекта-не ми излизат нови но старите са станали още по дълбоки някак си...някои от вас казаха-перефразирам “стриите на са важни,важно е само да сме яки” е да ама нали именно идеята на фитнеса е да сме красиви,а стриите определено не са...трябва да се полагат грижи за кожата!!!също така мога да ви кажа и че стрии се получават и от пренатоварване например:когато правим бицепс като сложиме мн кила на скота напрежението малко или много удря и кожата(разтяга я) няма как да се избегне тва;)

Ми то това е целта.Да натовариш мускула както трябва,да се изпомпи максимално кръв.
Всъщност има оправия от стриите обаче трябват много пари за лазери и пластични операции.
Аз лично съм пробвал Контрактубекс,имаше ефект,но той беше минимален.Просто не изпадайте в паника,с времето без мазила стриите ще започнат да избеляват,лошото е,че колкото и да са бели,местата отново си личат.

15.07.08
14:57

Стават едни такива...седефенки и симпатични:)Аз лично не ги намирам за грозни при трениращите...при една една бременна или раждала жена вече не знам:)

FZ

16.07.08
12:17

А какво ще кажете за ампулите против стрии Phytolastil Lierac ?
http://www.lierac.net/stretch_ampoule.htm

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 16.07.08 12:18.

16.07.08
12:29

Какво да ти кажа.....с тия мигащи и светкащи работи “buy now”...работата е ясна;)

16.07.08
23:50

Аз полуих стрии по перките,но след време избледняха,даже не съм ги мазал с нищо и сега почти не се виждат.

17.07.08
05:06

казано от Ива Павлина на 15.07.08, 14:57:

Стават едни такива...седефенки и симпатични:)Аз лично не ги намирам за грозни при трениращите...при една една бременна или раждала жена вече не знам:)

Е това е :) Щом жена го казва :П Значи няма какво толкова да се притесняваме за тия стрии :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 17.07.08 05:07.

17.07.08
06:53

Именно

Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 17.07.09 06:01.

В момента използвам Percutalfa emulsion цената му е 25лв и честно казано останах много доволен от резултата.

25.08.08
13:10

Аз имам стрии само на бицепсите ми за сега, мажа се с някакво кремче ама няма голям резултат!

25.08.08
14:33

казано от .::SPECNAZ::. на 25.08.08, 13:10:

Аз имам стрии само на бицепсите ми за сега, мажа се с някакво кремче ама няма голям резултат!

Крема се използва за да се предпазиш от нови стрии, а не да заличиш старите.
Т’ва е невъзможно, освен чрез пластична намеса.

25.08.08
14:35

По-скоро хирургична  ;-P

25.08.08
16:46

Аз съм чувал че може да се отсранят с лазер, но незнам колко ще ми струва, а и аз нямам чат толкова много стрии. Аз познавам един който имаше стрии, но след околу 2 години му станаха бели и почти не си личат.

07.10.08
13:17

Дано не повторя вече казано нещо, но аз искам да питам не дали мога да си премахна стриите, а дали мога да спра растежа им. преди около 2 месеца след една тренировка ми се появи малка стрия на лявата подмишница, и като я видях веднага спрях да тренирам. И това даде резултат - не е пораснала досега-седи си около 2 см. Но пак ми се тренира и искам да питам може ли все пак да тренирам и да не я разстегна повече?

16.07.09
14:52

ae edin p1t tr1gnat li nqma spirane ama vzemi si ne6to za mazane shte se zabavi rasteja i shte poizbeleqt, az se maja ot po4ti 2 godini vseki den po 2 p1ti s kremove za po 20-30 lv i imam adski golemi strii navsqkade imam i po 1 pr1st shiroki p1k ne s1m zakoravql izvedn1j ot 4 god treniram bez himiq, ama vsi4ko zavisi ot kojata

17.07.09
16:11

Как стой въпроса с третирането и при слънчевите бани? Трябва ли да се мажат със слънчезащитни кремове с по- висок фактор или не?

18.07.09
16:27

Мажеш навсякъде с еднакъв фактор, с изключение на лицето - там не е лошо да е по-висок. Не изпадайте в крайностите да мажете втория квадратен сантиметър зад ухото отгоре надолу с фактор, различен от първия сантиметър отляво надясно!

MA

18.07.09
16:59

и аз имам не че се хваля де на много гадно място точно до мишницата : http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/0ab30d61af878a6a8014377f9cc3b544/%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80000

18.07.09
18:42

Споко - точно там почти всички сте се нацепили и то не с по една и две стрии ... да си седят - екстра са си:)

17.09.09
15:43

казано от il1qnskiq на 16.07.09, 14:52:

ae edin p1t tr1gnat li nqma spirane ama vzemi si ne6to za mazane shte se zabavi rasteja i shte poizbeleqt, az se maja ot po4ti 2 godini vseki den po 2 p1ti s kremove za po 20-30 lv i imam adski golemi strii navsqkade imam i po 1 pr1st shiroki p1k ne s1m zakoravql izvedn1j ot 4 god treniram bez himiq, ama vsi4ko zavisi ot kojata

Сри за офф - а, ама просто неможах да не се впечатля от невероятния книжовен български :P Дори не си направих труда да го прочета. Иначе на мен наскоро ми излезе малка стрия, по - мако от см дори. Доколкото разбирам ще се мажа с тези масла, зак оито говорите пък дано не става по - голяма и това е ;)

19.09.09
19:58

казано от Ангел Иванов на 16.07.08, 23:50:

Аз полуих стрии по перките,но след време избледняха,даже не съм ги мазал с нищо и сега почти не се виждат.

при мен се получи същото така че не се шашкай  ;-P

02.10.09
18:46

Аз имам доста стрий горе под мишниците, ама да ви кажа така ми е по-яко, да съм нацепен :)

03.10.09
03:10

на всички които имат стрии мога само да им кажа да ги преживеят и да продължат напред

06.10.09
08:40

Често мазане с кремче - подръжка на кожата! Само това можем да направим! Пък ако се появят, просто няма какво да се направи!

Ама не са и толкова фатални!

25.10.09
14:10

Ха момчета добре дошли....стряскате се от няколко стрии,а какво да кажем ние жените......ако сте с по еластична кожа ок. ако ли не.......но от това не се умира....е вярно не е от най-красивите гледки но малко са хората които нямат.

05.01.10
17:26

Здравейте,относно стриите,използвайте веднъж дневно щраусово масло,ефекта е поразителен.Бях се нацепила зверски след бременността,сега съм като “китка”,нищо общо с преди. :)

06.01.10
20:51

казано от grehanasarceto на 05.01.10, 17:26:

Здравейте,относно стриите,използвайте веднъж дневно щраусово масло,ефекта е поразителен.Бях се нацепила зверски след бременността,сега съм като “китка”,нищо общо с преди. :)

Здравей, би ли споделила от къде можем да си го набавим въпросния продукт?

SM

07.01.10
08:41

щраусово масло ???? тва от коя част на жУвотното го извлича твоята приятелка и как по-точно?? Да не е мъжки щрауса??  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мнението беше редактирано от smacker на 07.01.10 08:42.

ПИ

07.01.10
12:22

На мен десния бицепс ми се е нацепил яко със стрии.

12.01.10
17:57

Левия бицепс ми е яко нацепен а десния съвсем малко за сега. Мажа се със зехтин но не отдавна, ако някой знае за действието да зехтина върху кожата и го е изпитал моля да сподели за да знам да почвам ли друго лечение. Целта ми е да спрат да се появяват, и освен витамин А, Е , С какви други трябва да поемам.

20.01.10
10:25

Ползвал сьм на Икаров маслото, добро е, но много смьрди.Кажете друго, което да няма толкова натрапчив мирис

04.03.10
22:41

колкото и странно да ви звучи когато се къпите не използвайте сапуни понеже изсушават много кожата ,има много добри душ гелове и със алое вера и с много отпускащи кожата съставки :) .А след душ и преди тренировка е добре да мажите с крем който увлажнява добре кожата :) Крема на Икаров е много хвален... Макар да са ми казвали ,че и  вазелина също става :) Бирената мая също е много добре да се пие относто проблемите с кожата поради съдържанието и на дрожди.. Кремове богати на витамин Е, А и други са много благоприятни , На мен ми се нацепиха 2 те ръце под мишницата запо4нах да ги мажа избледняха много бурзо после спрях да се мажа и след по малко от седмица запо4на да ми се цепи бицепса .... започнах пак с мазането и пиенето на витамини А-Z от аптеката си ги взех за около 20 лева и ми стигнаха за 2 месеца всеки ден по една таблетка :) И си мажа ръцете и мисля ,4е има ефект поне да не ми се образуват нови и да не ми се нацепи левият бицепс... а старите избледняха .. И последно казано да не ви плашат стриите ,като знаете от какво са няма кво да му мислите тренирайте си и растете :)

26.03.10
17:54

Много ми е интересно как изчезват напълно,доколкото съм чел разкъсванията,които се получават по кожата от тях не могат да се възстановят после,само белезите избледняват с времето - поне при мен е така.

Мнението беше редактирано от Kristian Dimitrov на 26.03.10 18:00.

11.04.10
21:02

Стрии... при мъжете добре,но ние жените не искаме такива дупета...ОТВРАТИТЕЛНО

11.04.10
21:04

Извинете поста ми се е пратил 2 пъти и немога да го премахна ...

Мнението беше редактирано от rozovka на 11.04.10 21:04.

11.04.10
21:41

казано от гаги на 25.10.09, 14:10:

....е вярно не е от най-красивите гледки но малко са хората които нямат.

Защо мислиш така?Моите наблюдения са други :)

16.06.13
22:47

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.06.13 23:10.

Здравейте ! Съжалявам , че пиша тук ... не зная от къде се пуска нова тема  ... Много ми е притеснено ... треперя ! Бихте ли ми казали това стрии ли са ?!

казано от Тоня Стефанели на 22.05.15, 16:54:

Здравейте ! Съжалявам , че пиша тук ... не зная от къде се пуска нова тема  ... Много ми е притеснено ... треперя ! Бихте ли ми казали това стрии ли са ?!

Защо трепериш и от какво се притесняваш?

Ами ,  страх ме е , понеже са на място , което се вижда ... и ми е прекалено рано за стрии

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1