06.10.05
23:12
та решил съм да качвам и деновремнно да свалям и ще бъда на 0 или леко отрицателен калориен баланс малее само като си спомня кв плюскане падаше .....
:)))
та
трудно ми е да подбера видовете храни във втората част на деня тъй като разполагам с много кисело мляко месо нямам възможност да ям в даскало и трябва да го карам на кисело мляко и някоя бутер сиренка
сладкото съвсем съм го одрязал
вечер тотално избягвам въглехидрати
сътрин ям около 80 грама въглехидрати ( комплексни ) и някой друго бананче
на обяд малко въглехидрати и към 4 във 1 2 бутер сиренки , който знае магазина бурлекс ще се сети за какво говоря + 2 кофички кисели млека
Сиренките не са големи малко са от буер брашно и са вкусни 2 те са около 200 грама че и по малко
Ти само на кисели млека ли е ... без месо без нищо ... Нещо ми изглежда тъпо.. Ама изчакай някой може да ти помогне...
как така ще качваш и ще сваляш. :shock: :?: кво е тва средно положение. :?: по добре сега качвай мускулна маса а ако искаш да чистиш мазнини-пролетта :wink:
Не съм сигурен какъв ще е резултата, но щом си решил :) - за училище и аз имам проблем...2ра смяна съм и кофти работа се получава...та там права 1 “ядене” - в къщи си пасирам: кисело мляко, извара, банан + протейн и малко подсладител... извара не се усеща, че има... доста добро става като се има предвид какъв бълбоч се получава... :wink: А в период за маса може да се добави 1 порция ориз с зеленчуци - от китайската будка до хотел “Плиска” е = на 1.60 200 гр.