29.04.13
18:08
Проблема е една МАЛКА подутина доло в дясно , не ниско , нито високо а някъде посредата на дясната част.Няма болка , при пипане също,при напъване съвсем лека след това (единствено голямата ми нужда затруднява),всякакъв вид физическо натоварване мога да понеса - не ме боли . Когато стегна корема тази част някак си е по-мека и не се стяга както останалата част от корема (може би заради самата подутина ми се струва така при пипане, знам ли).Корем тренирам много рядко , поради причината , че освен фитнеса тренирам и волейбол и не искам претоварвания . Именно това , че тази част е по-мека ме кара да мисля , че е скъсано/разтегнато някое влакно , но нека някои по-компетентен да изкаже мнение .
Впрочем аз съм опериран от херния вече.Бях на 7 години , когато ме оперираха (разбира се , те са няколко вида хернии), но мисля , че при всички трябва да има болка при вдигане на тежести и т.н освен при ингвигалната доколкото изчетох , но болката е малко над нея , затова си мисля , че не е херния.
За скъсано - минимален шанс, защото при самото скъсване се осеща огромна болка. Най-добре отиди на лекар както казаха по-горе.
Мнението беше редактирано от Nasko на 29.04.13 21:42.
Да , имах такава болка около 1 ден преди няколко седмици , когато бях на село и вдигах култиватора да го прибираме на другата сутрин ме почна и така цял ден ме боля. Ако не се махне тая подутина ще отида задължително , но сякаш взе да намалява , а междодругото има ли възможност да е запек ??..
17.06.13
12:06
Доктор. Херния.