17.12.10
14:21
Препоръчаха ми да го взимам сутрин 30 мин преди хранене и вечер 30 мин преди трениране ( понеже тренирам предимно вечер )
Въпросите ми са :
Мога ли да го зимам на гладно преди трениране в случей че не съм гладен сутрин а искам да тренирам тогава?
Колко колко време след приемането му е добре да се хране /тренира ?
Ефективен ли е тоя Фетбърнър ?
17.12.10
16:09
Продуктът ще върши някаква работа, 99% разбира се зависи от теб и храненето/тренировките ти. Препоръчително е стимулантите винаги да се приемат на гладно, тоест например 18:00 ядеш, 19 пиеш бърнъра, 19:30 на тренировка. Сутрин го пиеш като станеш, 30 мин преди да ядеш или да правиш кардио на гладно. Започни с 2 пъти по 1 таблетка, докато усетиш как ти действа. Друг момент е, че ако си прекалено чувствителен, може да имаш проблеми със съня ако тренираш прекалено късно. В такъв случай пий втората доза по-отдалечена от лягането. Успех!
17.12.10
16:53
Това значи ли че мога да го зема сутрин , да тренирам и да ям чак на обяд ?
Мнението беше редактирано от Димитър Статев на 17.12.10 16:54.
17.12.10
18:01
Всичко може, говори в часове, защото всеки разбира различно под сутрин и обед.
При кардио на гладно трябва да ядеш възможно най-скоро след това, за да спреш мускулният разпад.
Ако говориш за силова тренировка на гладно, като цяло идеята е крайно непълноценна и не се наемам да ти давам съвет.
Най-добрият вариант би бил да станеш, да изпиеш бърнъра, да ядеш след 30мин и след още 30-60 да отидеш на тренировка. Повтарям, това е, ако говориш за силова тренировка сутрин, защото аз това разбрах. При кардиото на гладно очевидно не ядеш преди това, само пиеш бърнъра.