Нормална температура Fat burner - Syntrax fyre original?

17.06.13
16:50

Здравейте, 183 см,88.9 кг, почнах увеличен прием на белтъци и нисък прием на въглехидрати и за 1 месец свалих 2-3 кг. Но изпаднах така да се каже в застой. Работата ми не позволява да бягам или да се натоварвам с кардио дейности, у фитнеса до нас има само колело, което макар и по 30 мин на тренировка 3-4 -ри пъти в месеца няма голяма полза.
Реших да си купя syntrax fyre original 120 хапа и от 3-ри дена почнах да го пия, 1-я ден не се усеща,2-я 36.8 днес 37.3 и ми е чувствително горещо и дискомфортно, та тъй като всеки е различен и му действа по различен начин искам да питам до колко градуса е в рамките на нормалното да има повишаване на температурата. Н.р. 37.5 - 38 . По принцип знам че висока температура не е добре за мозъка, но предполагах,че няма да е цял ден повишена над 37…
Сега 2часа след 2то хапче ми е пика за деня. 1-во хапче 7:30, 2-ро 12:30 ,30 мин преди хранения.
Вода по 8 литра се старая да пия, но температурата ме притеснява да не надскочи 38-39.

Който го е пил как се е спрявял с температурата?

Ще бъда благодарен за отзиви и препоръки.

17.06.13
17:11

Аз като го почнах, пиех по 1 хап и на 3 дни добавям по още едно, след 2-та седмица стигнах до 2 сутрин, 2 преди обяд и мисля че 1-2 преди тренировка, и проблеми с температурата не съм имал, не съм я мерил, но не усещах да е по-висока от обикновено. Само стомаха ми пареше докато не изям нещо след това.

Пробвай да увеличаваш дозата през по-голям интервал от време, карай с по 1 на ден докато не свикнеш.

Ако си в застой, преразгледай си тренировката и хранителния режим, fat burner-a помага, но не можеш да разчиташ само на него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1