Винстрол и примоболан

Темата е заключена.
SI

03.10.05
17:18

Здр момчета имам въпросче и освен лекар искам да питам и вас!!! 
Занимавам се с фитнес от 2 год и половина сега съм на 17 и косур и съм ползвал само дубавки и клемба(клембутерол).Наскоро си натробих лакътя доста сериозно по принцип съм ендоморфен тип и се питам дали цикул с двата препарата гора 6те има добур ефект 4е откакто не тренирам съм ка4ил доста кг които си процят да станат мускулна маса сега съм около 110 кила 189см здравата ръка ми е 44см но не сум я тренирал скоро дали 4увал сум 4е стероидите помагат за по-бурзото и по качествено зарастване на коста някои да има инфо по този въпрос :?:

TH

04.10.05
13:53

виж приател цикала който си избрал е страхотен ,но не за костите а по скоро за чиста мускулна маса и релеф в едно и то съчетан с високо белтъчна диета и умерен процент въглехидрати .Естествено е че има хора които може да ти кажат че са качили навсякаде но ако го направиш така както ти казвам ,имам предвид с тази диета и здрави тренировки , и добро възстановяване резултатът ти е гарантиран .Това са едни от най добрите препарати предлагани на пазара за стероиди ,а това че за някои те са слаби е нещо съвсем различно .Нали знаеш че на всеки деистват различно а и все пак има хора които не се задоволяват със “слаби” стероиди и влизат в един омагъосан кръг и после няма излизане от него .Нямасмисъл да изреждам имена просто погледни последните няколко броя на олимп и виж некролозите.Това е братле ,просто искам  да бъдеш наясно.А относно това  че т еинтересува нещо за костите ,просто си вземи добавки ,а не слушаи разни разбирачи че от стероидите ще ти мине .Вярно е че те засилват много процеси в организма  включително и калцирането на костите но .........Успех

SI

07.10.05
10:48

the_myth oshte edin vupros 4e ne mogah da razbera ot saitovete v suplements pisheshe 4e vinstrol struva 14lv oba4e kakvo koli4estvo 14lv za 1ampula 50mg LI?

SI

07.10.05
10:50

the_myth имам оште един вупрос видях че винстрола струва 14 лв обаче не разбрах една ампула 50мг ли струва толкова?

BO

07.10.05
11:24

да цената е за 1 ампула, но го има и за 13 в един сайт. Както и още по-евтин в един друг, нопод 13 лева ми се струва смешно да е оригинален,и ще се набуташ. Взими си или от този за 14 или за 13лв. А относно дали стероидите има полезен за ставите ефект, само нондролона има такав, а кортикостероидите лекуват вазпаления (но те се използват в най-крайния случай)

BO

07.10.05
11:46

Ако търсиш помощ за заздравяване на ставите трябва да се насочиш към естрогенизиращи стероиди винстрол и примоболан няма да помогнат особенол Препоръчвам ти нандролон-Дека.

SI

07.10.05
12:30

а смятате ли 4е ше помогне за качествено изчистване на тялото

FE

17.10.05
12:46

Виж Decabol тои облекчава болката от травми и контузии

17.10.05
19:11

[quote author=“Silas”]the_myth oshte edin vupros 4e ne mogah da razbera ot saitovete v suplements pisheshe 4e vinstrol struva 14lv oba4e kakvo koli4estvo 14lv za 1ampula 50mg LI?

[quote author=“Silas”]а смятате ли 4е ше помогне за качествено изчистване на тялото

Не че се правя на модератор, но защо преди да питаш не хварлиш един поглед върху правилата на форума!
там пише ясно:
БЕЗ ЛАТИНИЦА!
и БЕЗ “4”ки и “6”ци!!!

HE

18.10.05
17:26

Екипът на bb-team не толерира употребата на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни! Темата се заключва и поради това че човека пуснал темата с писането си във форума системно нарушава правилата /писане на латиница и писане с 4 и 6 вместо букви/!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1