17.06.13
18:49
Здравейте, имам един въпрос относно приема на протеина , който съм си взел.Режима на хранене ми е : 9:30 - кисело мляко, овесени ядки и малко плодове , 12 : 00 - това което съм вечерял предния ден (най често богато на протеини)+ плодове , 2:30 кафе + сандвич , като се вурна от работа някакав сандвич пак преди фитнес 17:00-19:00 ( в тоя промеждутак) след това към 20:00-21:30 тренировка и след това вечеря към 22:00.Така взел съм си Mutant mass гейнар попринцип го пише 2пъти на ден - сутрин и след трен . Дали не е по удачно в моя случай сутрин и преди тренировка , защото след тренировка ми е вечерята която най-често е богата на протеин .
Темата беше редактирана от Stilian Radev на 17.06.13 18:50.
Здравей.
Mutant Mass е калоричната пудра на PVL. Там дозата ти е 4 мерителни лъжици (260 грама) дневно.50 грама на 260 бяха белтъчина, затова и не може да се категоризира точно, като протеин. Тя е удачна за между хранения просто за да вкараш екстра питателни калории или моменти в които не можеш да хапнеш. Затова и е удачно да я пиеш, както възнамеряваш.
пс. Аз лично предтренировъчната доза бих я вкарал с овесените ядки сутринта. Не знам за теб ала мляко и плод хич не ми понасят( което е разбираемо), ако са пряко едно около друго.
19.06.13
16:37
Mutant Mass е гейнър, не е протеин. Тук имаш високо съдържание на въглехидрати. Според мен дневната доза може да я разделиш на 3 или 4 приема. Но преди тренировка да го пиеш няма смисъл.