06.10.05
20:22
БЕСЕН СЪМ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ако искате изтрийте темата,но не мога да повярвам, че БЪЛГАРИЯ ще изчезне заради тъпаците ,коите живеем в нея.Бавно но сигурно изчезва.Грозно е да гледаш как изчезва всичко БЪЛГАРСКО и родно и се замества с всичко внесено от вънка.Как даже вече имената са чужди.И как хората се радват на тези “глобалистки” прояви.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Нещо не разбирам смисъла на темата... масово навлизане на чуждото? ако можеш да уточниш...
Ами пич много дупелизци има в България все се подмазваме на някой такъв ще е резултата
Ако имам време да ви напечатам една статия за Стефан Стамболов какъв хъш е какъв човек и как изритва западни посланници и хора плювали БЪЛГАРИЯ (качват го на файтон двама здравеняци и на турската граница със шутове го изхвърлят) СТЕФАН СТАМБОЛОВ
Това е така, защото винаги се слагаме на всички!
Пример: Като дойде някой си сопол от чужбина, ние си затваряме улиците, спираме движението и само дето и пари не му даваме, че е дошъл, а като отидем ние ни гледат като хора 58ма ръка, като говеда...
Незнам дали Ви се е случвало да отидете в чужбина и да чуете и видите как келеменцата, които са от България се крият, срамувайки се от своя произход...
Аз съм горд, че съм Българин
Аз съм горд, че живея в България
Аз съм горд, че пиша на Бъларски Език !
[quote author=“galant”]Незнам дали Ви се е случвало да отидете в чужбина и да чуете и видите как келеменцата, които са от България се крият, срамувайки се от своя произход...
Ами основна черта на българина да се прави на каквото не е ,вместо да се гордее , но и това ще стане
просто тези момченца са разглезени и с погрешни(болни) разбирания за живот. За тях е по-добре да лижат гъза на някой си миризлив грък(например) вместо да живеят в България. Едва ли ще се гордеят, защото това не са хора и с тази робска психика е абсурд, да абсурд е да се променят и да започнат да се гордеят.
Кои факти от настоящето трябва да ме карат да се гордея, че живея в България понеже аз не се сещам за много такива?
Знаеш ли, много е лесно да задаваш въпроси... нека ти подскажа малко -
1. 700г. робство, това са 7 века... за това Освобождение са умрели много хора, много качествени хора. Ти им плюеш и пикаеш върху душите!
2. 813г. са покръстени БЪЛГАРИТЕ, това е период на много съмнения и неудачи - успеля са! Ти плюеш върху това!
3. Кой е създал КИРИЛИЦАТА?
а) Кирил и Методи
б) Константин Кирил Философ
в) Климент Охридски
Едва ли можеш да ми отговориш правилно на този въпрос, защото ти ПЛЮЕШ И ВЪРХУ ТОВА!
Сега ще ти кажа защо плюеш :
Колкото повече, толкова повече!!!
Времето е бъкано сЪС секунди.
Заиграй се с мен, няма нощ и ден, с хубави жени времето лети!!!
****Няма да ти редактирам другите грешки, но повярвай ми срамно е...
срамно е да правиш толкова много грешки в ТРИ ИЗРЕЧЕНИЯ...
***Нещо да имаш да кажеш?
Обори ме с факти !
1. Мислиш, че от турско робство сме се освободили благодарение на нашата нация или там играта е била съвсем друга да кажем за стратегически позиции на Русия и други такива.
2. Тестваш ли ме с годината
3. Верен отговор в
Аре и офтопика ся :) . Ми ай сиктир уей. Завършвам тая година и досега съм имал само шестички за всички срокове и години по български и литература. Ха ха подписа на сириозно ли го вземаш. И другите грешки няма да ги поправяш щото не съществуват май?
И прочете ли думата настояще понеже подозирах на къде ще задуха вятъра.
Ей, Go6ko - ти си ********, ********, неосъзнало много истини за ценностите в живота. Вярно е, че сега ни липсва сьвременния Паисий, но това не те оправдава ни най-малко. Кажи ми с какво е трябвало да се гордее неукия българския селянин примерно през 18-19-ти век, та да запази своята идентичност и да се бие за свободата си. Само за миг се постави на негово място и си представи как зарязваш всичко, което обичаш и отиваш на почти сигурна смърт на бой с фесовете. Можеш ли да си представиш как ятаган те разпаря и губиш всичко, умираш в ужасни болки. И за какво - сега някой малоумник като теб да може да се нарече БЪЛГАРИН, да слуша химна, да бъде свободен! Трябва да те е срам - от Плевен си, град известен с опълченците и воините си, донесли толкова слава с подвизите си. Ако не изпитваш преклонение, поне замълчи и не плюй върху паметта на героите. Това само може да ни задължава пред тях за съдбата на РОДИНАТА, сега и завинаги!
Цензура.
Mr_Muskul
—————
Моля темата да бъде обсъждана по-спокойно и без обиди. В противен случай ще бъде заключена.
Mr_Muskul
—————
07.10.05
12:26
[quote author=“VictuS”]БЕСЕН СЪМ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ако искате изтрийте темата,но не мога да повярвам, че БЪЛГАРИЯ ще изчезне заради тъпаците ,коите живеем в нея.Бавно но сигурно изчезва.Грозно е да гледаш как изчезва всичко БЪЛГАРСКО и родно и се замества с всичко внесено от вънка.Как даже вече имената са чужди.И как хората се радват на тези “глобалистки” прояви.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
виж аз съм “ЗА” да изчезне... така ще съм сигурен, че бъдещото поколение няма да се Вини, че е родено в България!
Абе, ти горния и оня Гошко, вземете се поуспокойте малко!
За мен България е над всичко!
Този който се оплаква и го е страх от бъдещето му тук е страхлив, за мен. Мое лично мнение! Оставам тук , за да бъда полезен на България и на хората които го заслужават!
Страхливците не са за тук!
Те стават и предатели и петнят името на народа! Пак лично мнение! Всеки който иска да спори, да ме привика на лична среща, на разположение из цялата страна съм! Защото съм в България!
Кучетата бършат чиниите на западните говеда, аз бачкам за чест и слава, и за България! Сцепвам се от работа, но не се оплаквам!
Против съм, вносните стоки и тяхното толериране, така е! Но и ще е така, докато 200 говеда в парламента ни държат във МВФ!
“За” казвам за свалянето на сефашното правителство, което е анти демократично и работи СРЕЩУ народа и СРЕЩУ България!
Мога много и да говоря относно позициите на сегашната псевдо младеж, която само гледа и благослови Запада, което не е редно!
Радвам се и съм горд, че съм Българин, че живея и давам нещо на тази държава!
България е една, България над всичко! Късметът обича смелите, за мастиите си има кучкарници!
Не съжалявам за обидите към родоотстъпниците, дори се здържах да бъда доста по-рязък. Но има 2 неща, за които не мога да остана безучастен и едното е БЪЛГАРИЯ.
Ето, че се появи още едно ******** над тоя пост, дето е против БЪЛГАРИЯ. Дори бил ‘’за’’ да изчезне - ако наистина го мислиш, КРО, ти си поредната *****. На всички тях мога да кажа едно - добра или лоша, родината е една и точно в такива моменти проличават истинските патриоти.
Искам да предложа на модераторите да я заключат тая тема, че вече е писнало не само на мен от псевдопатриоти и антибългари!
Цензура
Mr_Muskul
За HeLLFiRE просто бях афектиран от едно предаване,където откровено опетняваха БЪЛГАРСКОТО.И бяхме с едни приятели и те казаха и “И к’во от т’ва?”.И за всички ,които работят против БЪЛГАРИЯ ще кажа думите на Ботев:”Вий,сте идиоти”. :evil:
[quote author=“Go6ko”]Кои факти от настоящето трябва да ме карат да се гордея, че живея в България понеже аз не се сещам за много такива?
лелелееее е това е върха вече
07.10.05
16:06
Кои факти от настоящето трябва да ме карат да се гордея, че живея в България понеже аз не се сещам за много такива?
Мисля че донякъде си прав сегашното положение на БГ въобще не е за гордост :? И въпреки това доста хора са дали живота си за тази страна така че не е редно да се говори така :wink:
Уф казвам го за първи и последен път обичам родината си, ама държавата не ми допада особено. Ето и един линк http://wicca.hit.bg/99.htm малко е изтъркан и сигурно всички са го чели вече, пък и не е от най-оригиналните и достоверните ама...И все пак си мисля, че живеем 2005 година, но може и да съм в заблуда.
07.10.05
17:42
до сега не пишех в темата защото не ми се спореше на тема която може да ме ядоса но след като видях какво представлява сайта предложен ни от младежа “гошко” просто... който е правил тоя сайт е най-ПРОСТИЯ човек на света или ... не може да се дава такъв пример на младите хора който хоп ровят в нета и баммм попадната на този сайт и какво да си помисля те за родината си ...
нямам думи ...
простотията не ходи по гората...
[quote author=“Go6ko”]1. Мислиш, че от турско робство сме се освободили благодарение на нашата нация или там играта е била съвсем друга да кажем за стратегически позиции на Русия и други такива.
2. Тестваш ли ме с годината
3. Верен отговор в
Аре и офтопика ся :) . Ми ай сиктир уей. Завършвам тая година и досега съм имал само шестички за всички срокове и години по български и литература. Ха ха подписа на сириозно ли го вземаш. И другите грешки няма да ги поправяш щото не съществуват май?
И прочете ли думата настояще понеже подозирах на къде ще задуха вятъра.
ДА да, аз съм хлебарката...[/u]
1. Какви ти позиций на Русия? Това е империя и , ако е имала интереси да ни превзема, определено е нямала пречка!
2. Няма какво да те тествам!
3. Кирилицата е създадена от Климент Охридски и неговите ученици в чест на Кирил Философ, защото той е бил неговият първоначален учител. Какви 6ци си имал - НЕЗНАМ !
4. ’‘СИКТИР’’ - моля, те запази си тез’ мръсни турцизми за друго място !
ще ти кажа още нещо , ти си СРАМ и ПОЗОР за България. Използваш цитати, на които не знаеш значението, а дано НЕ просперираш, защото пак ще ни дърпаш надолу, но двойно! :twisted:
07.10.05
18:25
Темата прераства в личен конфликт между участниците затова ви отправям предупреждение.При следващия неетичен пост тя ще бъде абсолютно затрита.Да не говорим, че в този форум няма място за подобни теми.
Благодаря за вниманието.
Значи... да кажа преди да ме нападнете - аз НЕ говоря срещу родината си... аз говоря срещу жалкото положение, в което сме изпаднали! Съгласен съм със “списъка”, който е пуснал Гошко, защото има прекалено вярни неща в него! - който смята, че не е така нека просто се огледа в заобикалящата ни среда! Какато казаха много от хората преди мен... България над всичко! Но проблема идва от заспалата система... но все още съм малък и нямам право на глас :lol: ... просто ще си мълча...
08.10.05
00:31
[quote author=“galant”]Незнам дали Ви се е случвало да отидете в чужбина и да чуете и видите как келеменцата, които са от България се крият, срамувайки се от своя произход...
не ми се е случвало, а от доста време живея в чужбина!
08.10.05
00:34
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има разлика между БЪЛГАРИЯ и шибаните ни продажни, пълнигушовци политици
И те са Българи все пак... просто навсякъде по-света и винаги всеки се възползва от властта си!
08.10.05
00:43
[quote author=“galant”] За тях е по-добре да лижат гъза на някой си миризлив грък(например) вместо да живеят в България.
Това че живееш в чужбина не те прави по-малко българин. Много ми е интересно какво ще стане ако всички тези българи в чужбина се завърнат! Може би ще замилуват дружно за родината и заплатите изведнъж ще се вдигнат!?!?! То е логично, че хората ще отидат там където се заплаща по-добре, но това няма нищо общо с измяна на родината!