Amino complex или BCAA

22.06.04
10:47

За преди и след кардио или тренировка с тежести кое мислите, че е по удачно? В крайна сметка комплексни амино киселини получаваме редовно от храната си, докато BCAA ще са в по-малко количество а знам, че те доста по-бързо се усвояват от мускула и предпазват също така добре от катаболизъм. Само глутамин не мисля, че е достатъчен...
Дайте мнения БИЛДЕРИ  :lol:

22.06.04
11:58

ами gotcha,според мене е по-добре да сивземеш BCAA за това което искаш да ги използваш тьй като както сам каза те се усвояват много бьрзо и навлизат в мускулите направо без да минават през черния дроб за обработка,за това мисля че са по-удачни в твоя случай.Другите мисля че могат да се взимат и през останалата част на деня.Нека идруги да си кажат мнението :wink:

22.06.04
14:05

За след кардио съм адски доволен от 2121 ма МЛО. Водят се колмлексни, но около 40% от тях са BCAAs.

03.02.05
00:15

mlo amino2300

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1