07.10.05
12:18
Имам следния въпрос..Както вече може би съм споменал някъде тренирам от около година ,на 16 години съм и мислех да си взема креатин ...Вследствие от това което съм чел, и това което ми каза човека дето държи залата си мислех че няма лошо нали,обаче като отидох в магазина тука който е главен дистрибутор на Нутрим за града и му казах там на продавача какво съм решил, той ми каза да не бързам с креатина понеже съм бил още малък и задържало вода и не било добре за мен на тази възраст..креатина се взимал при по-възрастните които вече имат няколко години стаж зад гърба си...После си поговорих с тоя в залата,питах и в канала на сайта и навсякаде всички ми казват обратното .Да добавя;180см съм висок и тежа 75кг.
Да си взема ли креатин или да се вслушам в съветите на тоя продавача в магазина. ; ) иначе пък като го погледне човек отстрани начетен ми изглежда ама знам ли... :roll: :roll: :roll:
07.10.05
12:30
Вземи, пробвай, ако ти харесат резултатите няма проблем. Според мен нищо няма да ти стане от това, че ще задържиш повече вода!