Може ли да помогнете

Здравейте аз съм на 14 години към 160 висок 43,42 килограма може ли да попитам искам да имам плочки обаче колко пъти трябва да ям първо да натрупам мускулна маса и после да правя плочки или и двете едновременно.

19.06.13
10:48

Здравей. Яж, тренирай, понатрупай мускулна маса, пооформи се и тогава го мисли за плочки. Ако си с нисък процент мазнини, като имаш мускул на корема ще се очертае и пресата.

Ок мерси може ли да ми дадете някаква програма за у дома и фитнес  благодаря предварително значи първо да натрупам маса а после плочки :) ?

казано от Орлин Карталов на 19.06.13, 11:51:

Ок мерси може ли да ми дадете някаква програма за у дома и фитнес  благодаря предварително значи първо да натрупам маса а после плочки :) ?

Плочките ги остави за накрая, сега качи мускулна маса и ще си чук.

Ок благодаря може ли да ми дадете някоя програма за у дома и  някоя програма за стрийт фитнес

23.06.13
22:04

У дома можеш да си тренираш както във фитнеса или лостаджийски - зависи какви условия имаш - дали имаш дъмбели, някакъв лост, нещо. Иначе за стрийт фитнес -  набиранки, кофички, лицеви опори, повдигания на крака от вис. По-нататък силови, везни и други подобни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1