Ксенадрин(Xenadrine)

06.10.05
00:32

Здравейте! :)

Имам няколко въпроса отностно Ксенадрина. И именно:
1. Какво е действието му(как точно сподпомага разграждането на мазнините)?
2.Какви са страничните му ефекти(или по-точно до какви последици може да доведе използването му)?
3.Как се приема и с кои препарати е добре да се комбинира?
4.Кои са най-подходящите тренировки при приемането на Ксенадрина(т.е. мога ли да си правя най-обикновенното кардио и след това тренировка с тежести)?
5.Има ли някакво сходство с Ефедрина(преди време бях на двумесечна система с ефедрин и кленбутерол + НВД и се чудех дали ще постигна подобни резултати с ксенадрина + НВД)?

Ще бъда благодарен, ако някой може да ми даде отговор на тези въпроси, пък и каквато и да е информация, свйрзана с горепосочения препарат! А ако мога да чуя(прочета) мнението на някои от експертите в тази област, взимащи участие във форума ще бъде просто идеално! Благодаря на всички предварително!
Поздрави! :)

M

14.10.05
11:40

Имам статия за него ама ще ти я пратя  по-късно

14.10.05
13:02

Xenadrine е вид Fat burner. От него не би трябвало да има странични ефекти. Но според моите скромни опити няма да има и много положителни или поне не толкова че да си заслучава парите. Преди време в него слагаха ефедрин(както и всички останали fat burner-и), което го правяше много ефективен, но след забраната му вече не се използва.

M

14.10.05
19:00

каде да ти пратя статиятя?

23.10.05
16:13

[quote author=“jipsi”]каде да ти пратя статиятя?

Ще ти бъда благодатен ако ми я пратиш на: big_foot@gmx.net.
И ако мога да питам, ако няма смисъл и полза от него какво бихте ми препоръчали?

:)))))

23.10.05
20:49

Ako не е толкова голяма, че да “задръсти” форума пусни я тук, за да могат всички да я видят.

M

23.10.05
22:28

[quote author=“emzo”]Ako не е толкова голяма, че да “задръсти” форума пусни я тук, за да могат всички да я видят.

по-скоро да ти я пратя на теб,а ти да я пуснеш във форума,защото аз не знам как?!.

25.10.05
00:54

Eто статията, мисля че беше от някой брой на МиФ или Олимп:
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=xenadrinenrg7iv.jpg]http://img104.imageshack.us/img104/9339/xenadrinenrg7iv.th.jpg[/URL] 216kb

M

25.10.05
13:54

[quote author=“emzo”]Eто статията, мисля че беше от някой брой на МиФ или Олимп:
Мерси,че я пусна и да позна от МиФ е статийката.

19.06.13
11:53

Здравейте искам да Ви попитам , вчера си купих ксенадрине- резултс дали някой го е ползвал и имали този ефект , за който се говори . Много бързо искам да си влезна във формата, тъй като скоро родих и качих около 25-30 кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1