Дневника на Владо

Темата е заключена.

19.06.13
10:13

Здравейте, казвам се Владо на близо 28год сам.
Тренирам откакто се помня,но с фитнес се занимавам от 14 годишен.
Започнах от 52 кг  като най много съм ставал 110 кг :)) , моментното ми тегло е 74 кг.Като успях да сваля тези 35 кг за около 8 месеца.

Нямам някаква определена диета която да спазвам.

Това с което се храня най често е “Извара стигал съм и до 1 кг на ден , пилешко,овесени ядки)

Реших от 1 година че повече няма да приемам добавки,не правя кардио понеже играя един доста интензивен спорт,където горя страшно много калории.

Обичам да се набирам-почти през деня правя по 100-120 набирания-като се стремя да ги направя за под 10 минути.

в момента това което мога са

48-50 набирания на 1 серия, 120 кг на лежанка-1 път,100- 6 до 8 пъти.

Смело мога да кажа че трицепса ми е най силния мускул и ми изскача доста повече от бицепса .

Целта която съм си поставил е да спра сладкото-много обичам да ям вафли рано сутрин :)
ако може някой да ми препоръча как да се отърва от този навик просто евала,не пия и не пуша.

друго което спортувам е -Бягане,Бокс,Тенис на маса

Темата беше редактирана от Vlado Voev на 19.06.13 10:16.

19.06.13
10:25

Здравей. Интересна цел си си поставил. Успех :)
И като гледам си доста изчистен в момента. Добри резултати имаш

19.06.13
12:40

Яж мед , вместо вафли..

19.06.13
12:48

Ее трудно може да се заменят вкусните вафли с някакъв си мед (talk) :D

Честит дневник!

Gogo

19.06.13
12:52

Как реши да спираш добавките? Нещо случило ли се е?
Правиш ли набирания на една ръка?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1