Ръце - Ектоморф

07.10.05
14:16

Я ми кажете според вас, кой тренировки за ръце са най-подходящи при ектоморфите като цяло.

Какви упражнения, по колко серии и повторения трябва да се правят за най-максимален резултат в ръцете при ектоморфчетата.

07.10.05
14:34

СЪС СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ!!!!

07.10.05
14:41

И като допълнение - наблягай на тежки упражнения за маса, от тях се расте цялостно, не се концентрирай прекалено на ръцете, така най - много да ги претренираш.

07.10.05
15:19

[quote author=”Миле”]СЪС СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ!!!!

като дъмбели и т.н. имаш в предвит

07.10.05
15:20

[quote author=”Петко К”]И като допълнение - наблягай на тежки упражнения за маса, от тях се расте цялостно, не се концентрирай прекалено на ръцете, така най - много да ги претренираш.

да ти кажа точно това правя понякога, не заради др., ами просто не се уморявам

07.10.05
16:32

[quote author=“alex”][quote author=”Миле”]СЪС СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ!!!!

като дъмбели и т.н. имаш в предвит

Ами това имам в предвид,освен ако не тренираш с дървени трупи :lol:

07.10.05
23:55

Всеки иска само ръце абе хора има толкова по големи МГ които трябва да направите вие само ръце,ръцете не са всичко като качите кила ММ ръцете ще си порастнат

08.10.05
00:06

е да ама кат ходя по потник дори да имам развити (е не мн де :D ) гърди или нещо друго най-вече се гледа на ръцете .. по принцип те най-мн се забелязват и сигурно за тва всеки иска хубави ръце  :wink:

08.10.05
09:37

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всеки иска само ръце абе хора има толкова по големи МГ които трябва да направите вие само ръце,ръцете не са всичко като качите кила ММ ръцете ще си порастнат

Напълно съм съгласен с мнението на ASTOR…ръцете въобще не са най-важни ;)

FI

20.10.05
23:30

Ръцете е добре да са развити, но Внимание 50 ръка с 30 прасец е най-малкото смешно

21.10.05
12:14

Ръцете е добре да са развити, но Внимание 50 ръка с 30 прасец е най-малкото смешно

Виждал съм един такъв случей в залата кяото тренирам  :shock: ! И сега като го видя пак се смея! Веднъж когато правих тренировка за крака той и той правеше(интересно явно скоро е почнал да прави!) на бедреното разгъване(екстензия) аз си правих с около 50кг(на 10-тата плочка) а той пича на 5-тата май а е с 10см по голяма ръка от мойта но крака ... а след серията като стане от уреда се фащаше за краката явно е имал контузия(за пред другите) ?!
И още нещо, искаш да те пипат или да те гледат ?! Като ти пипат големите ръце и малките гърди и гръбче(отпуснато)...на мене лично кофти ще ми стане(за съотношението на мускулите а не за това че не съм як)!
Та, правете ВСИЧКО—-ОТ-ДО!

П.С. Аз лично през потника/тениската виждам мускулатурата на гърдите,рамото и др. сещате се(корем,гръб и т.н.) !

21.10.05
13:02

——
Отклонявате се от темата!
Mr_Muskul
——

21.10.05
15:47

Директен отговор на въпроса: Най-добри трен. за ръце са: тренировките за гръб/набиране, гребане... +тяга/ и за гърди/повдигане от лег; кофички се тежест/.

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Всеки иска само ръце абе хора има толкова по големи МГ които трябва да направите вие само ръце,ръцете не са всичко като качите кила ММ ръцете ще си порастнат

Именно.

Да не говорим, че физически е ... да не кажа апсурдно и невъзможно, но поне многотрудно да се трупа маса на бицепс примерно без гърба  да мърда изобщо, такова жуотн, рядко се среща.

22.10.05
00:44

:wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1