20.06.13
14:27
Здравейте,
видях статията за програмата Канадска мечка. За жалост не успях да прочета никакви отзиви от хора, които са я опитали. Правя тази тема с главната идея да споделя впечатленията си от нея, по време и след самата програма. Нямам намерение да качвам грамажи и часове на храненията ми, осъзнавам, че храната е ключът към успеха, ще се старая, но нищо не обещавам ... :D
Като хранителни добавки може да си взема един протеин и евентуално аминокиселини, но се замислям дали да не си взема глутамин вместо амино. Ако искате може да споделите мнение относно това.
Не мога да кажа, че съм сериозно трениращ на фона на кросфитърчетата във форума, затова ще кажа, че просто спортувам. Програмата не започвам да я правя като абсолютно начинаещ, от 2+ години се водя горд фитнесджия :D
Може и да споделя, че ще правя преден клек, защото при задния ме боли много коляното.
Клипчета няма да качвам, защото техниката ми е като на български футболист от Б окръжна.
Забравих да кажа, че съм платен протестиращ, Болен ми дава по 20 лева на ден да се друсам, за да му държа масата.
Трябва да се премеря, но нещо ме мързи. Ще гледам да се прежаля, но не обичам да се замервам, че ми е много сдух ... всички ми казват, че няма защо да се срамувам, че ръката ми е 46 см, гръдната 130, но аз си мисля, че съм си доста хилав. Ще гледам да го превъзмогна
Айде със здраве
:D Базик си правиш с анкетата.. :D Иначе успех с дневника, добри мерки имаш, като за ,,слаб’’ човек. ;)
Здравейте,
добре върви програмата. Вчера направих клек деня, днес лег, а утре може и тягата. За утре не е сигурно, защото мисля да отида на протеста, днес едни момчета във фитнеса ми предложиха 1200 лева, за да отида пред НДК. Принципно не ми се става в 9, но викам аре за Татковината и за 1200 лева ще се дигна. Мисля и астероиди да си купя, че гледам и вие тях ми препоръчвате, пък ще ми дойдат едни бързи 1200 лева за 6 часа. ( 200 лв. / час и Орешарски ще ми завиди на работата).
Другата седмица продължавам с програмата, много е странно понеже не се напомпвам много по време на тренировката, но имам добра мускулна треска после. Странно е и че не се напомпвам при толкова повторения, но клека го правих с малко килограми, заради коляното. Днес на лега беше добре, но ще видим. Очаквам да кача 25 кг и минимум 19 см в ръцете ... ще споделям как върви
Тренирайте умно
21.06.13
20:33
2nd ,spot for sale on an epic thread