Помощ за лостове

20.06.13
14:12

Здравейте. Тренирам от 2 години фитнес. 17г. 181см. 76кг. Искам малко да разнообразя лятото фитнеса с лостове, надявам се да ми помогнете.Въпросите ми са:
Ако ходя 3-4 пъти седмично всеки път ли трябва да правя едно и също ( кофи, лицеви, набирания и т.н) или ги разделям като във фитнеса. 1 ден гърди, 2 ден гръб и т.н.
Ще сваля ли мускулна маса от лостовете?
И ако може някаква примерна програма?
Мерси предварително :).

20.06.13
15:23

Няма смисъл да разделяш мускулите в различни дни, освен ако няма някое тайно упражнение на лоста, което да изолира бицепса или трицепса или който и да е мускул. Предлагам ти да тренираш 3-4 пъти седмично, като можеш да правиш и суперсерии кофички с набирания, лицеви с набирания... Също прави клекове и напади със собствено тегло, скачай на въже и ходи да тичаш, защото на лостовете няма да натоварваш краката.

20.06.13
15:33

А ще загубя ли мускулна маса от лостовете? И ще ми помогнат ли за малко изчистване, защото имам малко мазнини по кореми (смисъл не съм дебел, имам си 4 плочки, ама искам да изчистя още малко)

Д(

20.06.13
16:01

Я по-запознатите хора да цъкнат един пример за стреет-фитнес програма, като упражнения, серии, почивки и така нататък. Поздрави :)

20.06.13
17:05

Я се разровете из търсачката, защото всичко е повторено по 100 пъти! Абсолютно сигурен съм, че ще откриете това, което търсите.

21.06.13
18:17

Това дали ще отслабнеш зависи най- вече от диетата ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1