20.06.13
17:19
Здравейте, набавих се с добро количество протеин на прах и сега съм решил да взема и още някоя добавка, с която да го комбинирам. Хранителният ми режим смея да твърдя е на ниво. До преди два месеца приемах Green magnitude и останах с добри впечатления. Сега се чудя дали да пробвам друга креатинова матрица - спрял съм се на Cellmass или да заложа примерно на азотен бустер - Assault. Временното напомпване не ме интересува, но гледайки съдържанието - съдържа добро количество креатин, глутамин, BCAA, beta-alanin, arginin и някои други съставки. Основна цел ми е мускулният растеж , коя от двете добавки ще ми бъде повече от полза с добър хранителен режим и допълнителния прием на протеин.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.06.13 09:06.
20.06.13
21:42
Assault-а е добър буустер, пробвал съм 3-4 дози пробно и ми понасяше доста добре. Ако обаче очакваш да ти кажем, че със Cellmass и Assault ще качиш мускулна маса, ще те разочаровам, но няма да стане, освен ако наистина не се храниш добре - т.е. калорично и с достатъчно протеин на кг тегло. Иначе определено ще правиш една идея по-добри тренировки, но основно си съсредоточи мислите всеки ден да приемаш нужното количество храна. Иначе конкретно на въпроса ти - аз лично бих взел Assaulta. Но така и не каза на колко си години, какъв стаж имаш, какви тренировки правиш.. все основни неща. В интерес на истината, мога да ти кажа как да си повишаваш концентрацията, силата донякъде и фокуса, без да си даваш парите - пиеш едно кафе преди тренировка и готово! :)
23.06.13
17:34
Комбинирай креатин с гейнър, гаранция че ще качиш яко.