ластици

06.10.05
19:24

така трябват ми ластици някакви които да се закрепят за тръба и да се дърпат...та ако някои знае къде се продават на прилична цена да пише...също да каже дали ги е ползвал защото ще бъдат използвани доста и да знам се пак

06.10.05
22:40

Виж по МЕТРО-то братле мисля че съм виждал но не знам дали ще ти свършат работа

06.10.05
22:44

[quote author=“cl_killa”]така трябват ми ластици някакви които да се закрепят за тръба и да се дърпат...та ако някои знае къде се продават на прилична цена да пише...също да каже дали ги е ползвал защото ще бъдат използвани доста и да знам се пак

За джудо ли става въпрос :?:  :wink:

Виж в Метро, виждал съм...

07.10.05
20:54

ем стаа въпрос за плуване щот това симулира движението на ръката в водата ама с по голямо натоварване:)ще проверя да мерси ако има още идеи слушам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1