Oformqne na bicepsite

Темата е заключена.

18.06.04
22:26

Кажете упражнения за оформяне на бицепсите. Смятам че обема долу горе е постигнат но не изглежда добре. Чувап съм че има определени упражнения които помагат.

BTW: Ако имам дълги ръце, това трябва ли да означава, че не мога да направя голяма ръка??

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:45.

19.06.04
02:14

Означава, че трябва да я направиш наистина голяма  :wink:
За ‘шик’ в бицепсите тренирай от различни ъгъли, като цяло разнообрази тренировката, концентрирано ще ти даде връх, щанга в надхват ще ти развие брахиалиса, скотовото удря долната част, но като цяло ако ръката ти е добре изчистена, а не някоя голяма мазна баница, не би трябвало да изглежда зле....

21.06.04
14:01

Za vruh na bicepsa samo konzetrirano li e podhodq6to?
Kak 6te e pri skotovo s dumbel ili na ma6ina?

Az su6to tzelq oformqne na rukata….i to kolkoto se moje po-burzo :!:  :!:  :!:  :D

SN

21.06.04
16:03

Скотовото с дъмбел и с лост мисля че е за долната част на бицепса,така че не вярвам да ти помогне за оформянето на върха на бицепса.За скотовото на машина не съм сигурен, но май и то е за долната част на бицепса.То по принцип скотовото е за долната част де
:D :D

21.06.04
16:14

Наистина концентрираното сгьване е супер за вьрха на бицепса ,но генетично ако нямаш врьх колкото искаш да си правиш пак няма да имаш.За да го оформиш добре бицепса освен това упр прави и на скрипец,сменяй хватовете прониран и спиниран и се опитай да правиш 3х21.Много добро упражнение за оформяне на цялата рька и да знаеш ако искаш да имаш добре оформена рька наблягай на трицепса той сьздава обема на рьката

21.06.04
17:14

Според мен трябва да послушаш mile. 21 е върховното упражнение за бицепси. Също и сгъването на дъмбели от полулег. Ако включиш и скотово с дъмбел работата заспива. И това с трицепса :wink: ...я си направи хубав бицепс, пък да ти говорят, че от трицепса зависело всичко. :)

BA

21.06.04
18:46

egorig, за оформяне работи много добре скотовото сгъване на скрипец(поне при мен).
mile, аз генетично нямам връх. Даже преди да почна да тренирам ръката ми нямаше абсолютно никаква форма само малко обем. И не само преди да почна да тренирам ами до преди 2-3 месеца върха не ми се оформяше, но от около 2 месеца тренирам за релеф и съм на НВД и ми се оформи перфектно върха.
А пък и това оформяне не зависи само от тренировката, а даже повече дависи от диетата. Защото може и да си имаш връх ама да не се вижда от подкожни мазнини. Затова egorig, провери си диетата дали е добра след това мисли за тренировките и упражненията. Успех !

22.06.04
01:27

3x21 be6e naistina dosto dobro uprajnenie za biceps :)
Samo ne si spomnqm dali se trugva6e otdolu i se ka4va6e nagore ili obratnoto….spomnqm si ,4e sum go pravil suvsem v na4aloto :wink:

P.S. Bad Boy,bqh 4el tvoi postove za oformq6tiq efekt na skripetz pri teb za bicepsa.Az go polzvam ot blizo 3 mesetza ve4e,no taka i ne se postiga jelaniq efekt :roll:  :roll:  :roll:  Oprdeleno nqmam geneti4no vruh i za tazi tzel tursq re6enie na problema.Moje bi konzentrirano :roll:  :?:  :roll:  :?:

Uspeh na vsi4ki!

22.06.04
12:27

segreto,ще ти го припомня.Започваш отгоре като сваляш щангата до 90% 7 пьти.После от 90% сваляш до долу 7пьти и след това 7пьти цялото движение.Това е една серия :wink:

22.06.04
13:02

хватовете прониран и спиниран и се опитай да правиш 3х21

Тъй като съм начинаещ , mile, можеш ли да изясниш какви са тези хватове - прониран и спиниран. Също и за това 3x21.

22.06.04
13:38

Тези хватове са за натоварване на двете глави на бицепса.Пронитан е когато завьрташ лакьтя леко навьтре,а спиниран когато лакьтя е леко навьн.Може да го пробваш с дьмбели и щанга.За 3х21 виж ми предишния пост

22.06.04
13:51

egorig, пронирания хват е, когато дланта ти е обърната към пода (надхват), а супиниран - когато е обърната към тавана (подхват).

Тези, както и много други полезни термини можеш да научиш от тук.

22.06.04
16:42

E dobre de kuv e efekta ot tva 21

22.06.04
21:23

3x21 e dosta natovarva6to i iztzezda6to rutzete uprajnenie :D
V moq slu4ai to4no ot tova imam mai nujda :wink:
Do skoro i uspeh!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1