22.06.13
12:15
егвегхвегвефвгвгвг
Темата беше редактирана от Георги Стоев на 12.08.13 22:46.
22.06.13
12:16
Трениране за покачване на ММ. :)
22.06.13
12:20
Само с трениране не ми се получава.
22.06.13
12:22
Това че си правил някакви неща, не означава, че си тренирал правилно и качествено за целите ти.
22.06.13
12:28
Правех всичко правилно относно тренировките
22.06.13
12:32
Какво си правил? :)
22.06.13
12:44
Набирания всякакъв хват 15-20 повторения по 5-6 серии
Силови правих за начало на тренировката 10, без да пускам лоста по 5 серии
кофички 10 повторения по 7-8 серии
лицеви опори 20-30 повторения 5-6 серии
коремни преси 70 повторения 5-6 серии
22.06.13
12:51
На твоите килограми не се учудвам, че не си качил. :)
22.06.13
12:53
През това време не съм щадял храната изобщо. И пак не надебелявах
22.06.13
12:54
Е защото тренировката не ти струва. :)
Първо, НАДЕБЕЛЯВАНЕ е съвсем различно нещо от качване на МУСКУЛНА МАСА!
Второ, с набирания и кофи в много бройки няма да качиш особено много мускули.
Почвай фитнеса - някоя бзова програма за маса, съдържаща тежки, базови упражнения, и си направи читав режим на хранене.
22.06.13
12:58
Честно казано каквото и да ям не виждам полза и по колкото и да ям, за това ми е трудно да го направя този режим.
22.06.13
12:58
Ако храната ти е наред, както ти казваш, че е, значи тренировката ти не струва. ;)
22.06.13
13:05
Може и така да е , но 1во ми трябва хранителен режим след това ще си направя и режим за фитнес !
22.06.13
13:12
Как да ти обясня, че без правилно трениране за твоя телесен тип, няма смисъл от хранителен режим? :)
Първо започни яко трениране и тогава ще измислим храната - тя е лесна.
22.06.13
13:21
а някой съвет за режим от яки тренировки можеш ли да ми дадеш.
клек,тяга,лег,раменна преса от стоеж,набиране,гребане-разделяш ги в 2 дена и почваш през ден на фитнес напр.:
понеделник:клек,гребане,лег
сряда:тяга,набиране,раменна преса от стоеж
петък като понеделник
неделя като сряда и т.н.
може да разнообразяваш напр.:
клек с преден клек
лег с полулег,обратен лег или кофи
раменна преса пред врат със зад врат
гребане и набиране с над и под хват
22.06.13
13:59
Заеби тва с фитнеса и на лостове можеш да качиш маса само трябва да тренираш правилно на тебе проблема ти е в яденето трябва да ядеш по много и ако нямаш апетит си земи бирена мая от нея се качва, а за тренирането си раздели тренировката на два дена един ден прави рамо трицепс и гърди тва са главно кофи и кофи на лоста и има много групи упражнения а пък другия ден бицепс гръб и корем главно набирания и там с различен хват, но по важното е да тренираш до последно ще гледаш мускулните групи които правиш в тоя ден да ти се напомпят до последно.И виж там прави упражненията които са трудни като силови пробвай набиране с една ръка, везни планч.
22.06.13
14:18
Разбрах за тренировките, а относно тази бирена мая, как се взима , колко струва и колко време трябва да я пия също така докато я пия мога ли да взимам други добавки ?
Взима се както пише на етикета ѝ, колкото и да я пиеш едва ли ще се отровиш. Не знам колко струва, но изобщо не е скъпа. И да, можеш да взимаш други добавки, това не ти пречи. Но не очаквай голям ефект от нея. Аз я пих в максималните дози написани на етикета и нищо не усетих/почуствах. Нито в отношение на повишен апетит, нито в качени килограми.
22.06.13
15:51
казано от TheRunawy на 22.06.13, 15:44:
Взима се както пише на етикета ѝ, колкото и да я пиеш едва ли ще се отровиш. Не знам колко струва, но изобщо не е скъпа. И да, можеш да взимаш други добавки, това не ти пречи. Но не очаквай голям ефект от нея. Аз я пих в максималните дози написани на етикета и нищо не усетих/почуствах. Нито в отношение на повишен апетит, нито в качени килограми.
Много ясно, че няма да качиш нищо от бирената мая. Бирена мая = комплекс от витамини :)
22.06.13
20:37
Харесваш си някой фитнес близо до вас, отиваш, пишат ти тренировачна програма, дават ти съвети за храненето и... това е ;)
или по-добре почвай да четеш статиите за начинаещ в сайта. Това може да се окаже по-ползотворно и по-евтино
казано от Lostadjiqta на 22.06.13, 13:59:
Заеби тва с фитнеса и на лостове можеш да качиш маса само трябва да тренираш правилно на тебе проблема ти е в яденето трябва да ядеш по много и ако нямаш апетит си земи бирена мая от нея се качва, а за тренирането си раздели тренировката на два дена един ден прави рамо трицепс и гърди тва са главно кофи и кофи на лоста и има много групи упражнения а пък другия ден бицепс гръб и корем главно набирания и там с различен хват, но по важното е да тренираш до последно ще гледаш мускулните групи които правиш в тоя ден да ти се напомпят до последно.И виж там прави упражненията които са трудни като силови пробвай набиране с една ръка, везни планч.
Може да ядеш по много и пак да няма фаида.. 100 гр фъстък ще те заситят колкото 2 килограма краставици. Затова не е важно количеството ,а съдържението :)