22.06.13
09:47
Здравейте,в момента чистя и имам една кутия super cuts.Заедно с нея смятам да си взема reform на scitec.Харесах си протеин,но мисля освен него да взема и един креатин докато чистя.Удачно ли е ? Защото примерно монохидрат ако поръчам той задържа водата,а super cuts-a е с диуретичен комплекс.Колебая се между кре-алкалин или някоя матрица (като на muscle pharm CREATINE).Преди я бях пил и останах доволен.Какво ще кажете ? :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.06.13 09:48.
Аз ползвам Супер кътс 3 + протеин...доволен съм, хем чистя, хем размерите на ръцете, гръдната и т.н се запазват.
Да де,това имам предвид.Super cuts 3.Просто е липотропен и реших да добавя един лек термогенен като този на сайтек.Но въпросът ми е главно за креатина.
Грешка е. Super cuts-a има диуретични в-ва, тоест чрез него изхвърляш излишната вода, а креатина обратното- задържа. Избери си едното.
P.P За монохидрат ли говорим?
Аз скоро ще пробвам кре-алкалина на Амикс, че много го хвалят :)
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 22.06.13 21:13.
Точно заради това питах,s1sooо...Ами значи ще взема креатиновата матрица на Muscle Pharm…Най-добрият кре-алкалин е на all american EFX,защото техният патент е пръв а.к.а. те са го измислили.А и ако вземеш пудрата 210 грама ти излиза за зверски много време :) Може да изкараш 1 година ако правиш месец и 2 седмици почивка след това.
От Muscle Pharm креатина няма да задържиш вода... поне така казват и съм чувал. :)
Мнението беше редактирано от tomboxer на 23.06.13 01:39.
23.06.13
17:22
Вземи си Creaform на PrimaForce и не го мисли. Никаква водна задръжка няма да получиш и нищо не си противоречи. Действай смело. :)