04.10.05
07:37
Момчета взех си 8 ампули сустанон 250 и малко преди да почна с цикала налетях на следната статия :
From bb-team.org ” Добре е да знаем, че този препарат като един от най-често употребяваните е и най-често фалшифициран. Не са рядкост случаите, когато се фалшифицират Белгийско-Холандските версии, а контрабандните руско-индийски варианти са със заоблени в четирите ъгъла етикети. Оригинала е с квадратни такива. Много често това, за което си дават парите спортистите се оказва не Сустанон , а бледата негова перспектива Омнадрен”
Този сустанон който е при мен е с заоблени краища на етикета .обадих се на доставчика и му казах горенаписаното и той ми се изслмя и ми отвърна следното ” пич няма какво да споря с теб говориш ми само глупости ,дай да направим следното нещо зимаш една ампула от нашия сустанон 250 караш го в някоя лаборатория и го даваш за изследване ако се окаже омнадрен пращаш ми ампулата с протокола от изследването и аз ти превеждам 150 лв. по банков път “ако има някой който е на ти с фалшифицирането моля за HELP!!!
Проблема е че не ми се дават кам 40-50 лв. за ампулата + изледването и затова се обръщам към вас за помощ.
абе момче , вместо да се чудиш и маеш. отиди в аптеката , накупи си омнадрен и расти на воля. главата ще си отрежа , ако усетиш някаква разлика между двата препарата. тука само се коментира все едно половината са някакви професионалисти и е от огромно значение дали няма с даден препарат да се задържи малко повече вода или пък обратно. в крайна сметка и от двете лайна в кръвта ти ще циркулира тестостерон и само времето за освобождаването му е леко различно.
04.10.05
19:39
Достав4ика те будалка 100% 6тото знае 4е никога няма да направи6 изследванията. Така е като си купува6 стероиди...
05.10.05
12:27
[quote author=“Tito”]Момчета взех си 8 ампули сустанон 250 и малко преди да почна с цикала налетях на следната статия :
И аз съм на мнение че много си се минал като не си си купил Омнандрен за 4 лв ампулката
pi4ove ne sam se minal purvo parite ne sa ot zna4enie za men v slu4eq sa s kakvo 6te se trovq dadoh 15 lv za isledvaniqta i suvsem malko ot ednata ampula i se okaza 4e si e istinski sustanon 250 prosto e kontrabanda i zatova sigurno se e polu4ilo tova nedorazumenie
07.10.05
11:28
много бързо излезна това изследване бре братле, за 24 часа :) защона мен ми казаха да ида да проверя резултатите след 10 дни :) май нещо ни габаркаш :)
07.10.05
12:55
[quote author=“bonnano”]много бързо излезна това изследване бре братле, за 24 часа :) защона мен ми казаха да ида да проверя резултатите след 10 дни :) май нещо ни габаркаш :)
а на бас, че едни какички са готови да дадат точни данни за съдържание и чистота на тестостерон за 20 миунути!
07.10.05
20:38
каде етова и какви са им цените. Искам да изследвам доста препарати.Прати ми лично съобщение
смешник каква ми е ползата да ви габаркам а нещо ще спечеля ли ще загубя ли а??? закарах ги към 10-11 часа и ми казаха мини следобед след 3 и ми дадоха лист с сичко което съдържа препарата
08.10.05
11:11
смешник каква ми е ползата да ви габаркам а нещо ще спечеля ли ще загубя ли а??? закарах ги към 10-11 часа и ми казаха мини следобед след 3 и ми дадоха лист с сичко което съдържа препарата
мисля,че се държа културно и не обиждам никой. изглежда ти страдаш от прекалено много интелект и няма смисъл да се държиш нормално.