Въпрос за креатина?

08.10.05
00:11

Здравейте,
четейки чисто информативно за вредните действия на стероидите чета, че при тези които задържат вода поради водната задръжка водят до повишаване на кръвното налягане и учестено сърцебиене. Въпроса ми е креатина след като и той задържа вода, въпреки че не е стероид, в следствие на водната му задръжка би ли се очаквало едно подобно повишаване на кръвното налягане и сърцебиене. Или може би водната задръжка е на различни нива. Просто не ми е ясно.
Благодаря за вниманието.

SP

08.10.05
00:20

Ами всеки задържа различно, а и зависи от креатина - ако е качествен би следвало да има минимална водна задръжка. Аз съм пил може би най-скапания креатин - на JK и то 300 гр изтропах и само бях леко подпухнал... кръвното не ми се промени и нямах никакви оплаквания.  :wink:

08.10.05
13:12

Един път пих креатин на Musashi и след това имах чувството, че ще ми се пръсне сърцето...Но не знам за другите марки как са - мен лично това сърцебиене не ми се нрави и за това не пия креатин...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1