22.06.13
16:03
Днес и аз реших да експериментирам и импровизирах, та ето за търсачите на новости една рецепта, която се оказа сполучлива:
1 банан
40-50гр овес
3-4 яйца
доза протеин (шоколадов вкус в моя случай)
шипка канела
шипка сол
Ще обясня малко с мой думи как ги приготвих: разбивам яйцата, намачквам банана с вилица и го добавям в продълговат тесен съд за по лесно разбиване, после добавям солта, канелата и протеиновата пудра, накрая слагам и овесени ядки докато се получи не много гъста смес, намазах си тефлона на пук с олио и не съжалявам, палачинките не се разцепиха, но за съжаление нямам камера за да ги снимам... Сместа се оказа гъста и не ги разстилам много по тигана иначе стават много тънки, като цяло е това. Палачинките стават леко дебели и даже с нищо да не ги подправяш са много вкусни, ако някой ги опита да сподели мнение, приготвят се за не повече от 30мин и от дадените продукти се получават 3-4 палачинки (зависи от размера) :)
22.06.13
16:45
А овесените ядки, предполагам ги накисваш във вода, или ги слагаш така направо в сместа?
казано от summertime на 22.06.13, 16:45:
А овесените ядки, предполагам ги накисваш във вода, или ги слагаш така направо в сместа?
Слагам ги сурови, лично на мен така повече ми харесват. Въпрос на личен избор е :)
23.06.13
00:08
Waste of protein powder..
казано от Александър Илиев на 23.06.13, 00:08:
Waste of protein powder..
Абе ти българин ли си, или се правиш на интересен ?
23.06.13
17:50
Изразих мнение,не се правя на интересен.
А мнението ми е,че е по-добре да не си хабиш протеина в такива експерименти.
23.06.13
17:53
казано от Александър Илиев на 23.06.13, 17:50:
А мнението ми е, че е по-добре да не си хабиш протеина в такива експерименти.
Хабене... защо? Нима не приемаш денатурирани белтъчини с храната?