Без плочки?

08.10.05
14:46

какво мислите за тяло без развита коремна мускулатура,Нещо като Стив Рийвс,и културягите от неговото време.Не мислите ли ,че ако имаха малко повече корем,щяха да изглеждат по-добре?тук
има снимки,който не се сеща за какво говоря.

08.10.05
16:48

Ми ако имаш като неговото тяло според мене няма смисъл от преса ;)

08.10.05
17:01

винаги има смисъл от преса. освен това глътането на корема исглежда доста смешно. една доба преса променя цялостния излгед на тялото.

08.10.05
17:49

[quote author=“grafa”]винаги има смисъл от преса. освен това глътането на корема исглежда доста смешно. една доба преса променя цялостния излгед на тялото.

Наистина изглежда различно с глътнат корем и с мускулатура.

08.10.05
18:06

на мен ми харесва много и без преса, но трябва да има доста тънка талия и ниско ниво на подкожни мазнини! Като се замисля даже ми харесва повече без преса, но при горните условия! Може би ми харесва повече, защото изглежда по-масивно, както и ги разграничава от ония момци, лигльовци дето правят само корем и бицепси примерно!

08.10.05
18:18

супер изглеждатно малко коси мускули и реса повечко примерно,няма да е зле(нямам предвид Рони).Като си глътнат корема особено,са ато живи скелети.Интересно дали любителите на спотрта тогава са следвали примера им

LA

08.10.05
18:36

[quote author=“Size”]супер изглеждатно малко коси мускули и реса повечко примерно

А я ми го кажи това с други думи че не те чаткам нещо!

08.10.05
19:40

И тогава са си ги имали плочките, само че не са имали такива познания относно диетите и те (плочките) просто не са се виждали добре, леко прикрити от подкожните мазнини.

MJ

08.10.05
20:00

как ви хрумна че някой с такова тяло няма да има мускули в корема
тея да ви изглеждат на някои слаби?
както знаете силата на пресата е от голямо значение за силата на цялото тяло

08.10.05
20:05

не ми е хрумвало,че нямат преса,имат,но слабо развита(виж някой по-съвременен културист и ще разбереш),а и явно пресата не е била много на мода,защото вместо да я показват,те си гълтат коремите.

MJ

08.10.05
20:08

[quote author=“Size”]не ми е хрумвало,че нямат преса,имат,но слабо развита(виж някой по-съвременен културист и ще разбереш),а и явно пресата не е била много на мода,защото вместо да я показват,те си гълтат коремите.

ок!
те са били слаби :lol:  :lol:  :lol:

08.10.05
20:11

няма да споря с теб.Да в сравнение с мен(снимката на аватара)са на космически разстояния напред.Тук обаче става дума за професионалния спорт.Личните нападки ги пращай на лс,не ми спами темата.

08.10.05
20:30

е много ясно, че пресата не им е личала като на съвременните говеда. Да не би да са бичили хормони като сега ?

08.10.05
20:30

за мен с преса е по-добре  :)

08.10.05
20:35

[quote author=“SGK”]е много ясно, че пресата не им е личала като на съвременните говеда. Да не би да са бичили хормони като сега ?

Не мога да разбера защо всичко се свързва с хормоните. Може да се направи много по-добре силно изразена преса от на едновремешните културисти без допълнително взимане на НИКАКВИ хормонални препарата. За протокола ще добавя, че Стив Рийвс също е взимал дианабол. Тогава просто не са имали силата наречена знание, повечето хора които и днес нямат прогрес е поради същата причина.

MJ

08.10.05
20:51

[quote author=”Чукундур”] За протокола ще добавя, че Стив Рийвс също е взимал дианабол.

ВЗИМАЛ Е :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
ТОВА ОТ КАДЕ ГО ЗНАЕШ? :shock:

PR

08.10.05
21:06

[quote author=”Чукундур”]И тогава са си ги имали плочките, само че не са имали такива познания относно диетите и те (плочките) просто не са се виждали добре, леко прикрити от подкожните мазнини.

Ще си позволя да те поправя малко - относно диетите и химиите!

Ти добий тялото на Рийвс, пък преса не ти трябва :)
Подкрепям мнението на YODA на напълно !

На мнение съм също ,че ... като се има предвид, нивото на сегашния културизъм у нас - дори тогавашните US bodybuilders ,биха имали добри шансове ,за приза по състезанията :)

08.10.05
21:07

[quote author=“marry jane:P”]

Това не е тайна, той не е крил този факт. Дори по онова време стереоидите не са били забранени.
[quote author=“PROMPT”]
Ти добий тялото на Рийвс, пък преса не ти трябва :)

Какво точно означава да придобия тялото на Рийвс?

PR

08.10.05
21:10

Чукундур,да добиеш тялото на Рийвс - означава :
- симетрия
- добри обеми
- идеални пропорции
- отлична генетика
още да обяснявам ли ?

[quote author=”Чукундур”]Това не е тайна, той не е крил този факт. Дори по онова време стереоидите не са били забранени.

Така е ,но все пак ми е чудно ,защо тогавашните са доживeли, или изживяват дълбоките си старини !

За разлика от някои сегашни величия - не ОСОБЕНО по-големи по размери ;)

MJ

09.10.05
13:50

[quote author=”Чукундур”][quote author=“marry jane:P”]

Това не е тайна, той не е крил този факт. Дори по онова време стереоидите не са били забранени.

ти уби всичко детско в мен бе :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

09.10.05
18:53

[quote author=“PROMPT”]Чукундур,да добиеш тялото на Рийвс - означава :
- симетрия
- добри обеми
- идеални пропорции
- отлична генетика
още да обяснявам ли ?

Абе не е чак като Стив Риивс, но има едно мн. добро тяло! А като цяло по темата - всички са имали преси... просто такава е била модата...- малка талия - голям гръб... хората му казвали симетрия... красота ако изкаш даже :) .  Земете Франк Зейн - човека си има плочки и до доста добре орелефени, но изглежда като гръцка статуя с глътнат корем(аватара ми)!

09.10.05
19:25

[quote author=“marry jane:P”]

Това не бива да те отчайва, гарантирам ти, че може да се постигне повече без химия. Пак повтарям, че тогава не са разполагали със съвремените знания.
HeLLFiRE, все пак Франк Зейн е печелел Олимпий двадесет години след като Стийв Рийвс се сътезавал, нормално е да изглежда различно.

09.10.05
21:13

Говорех за гълтането на корема... знам, че Стийв е бил знаменитост - не съм подготвен по темата - с какво се е занимавал и тн... :)

09.10.05
23:45

[quote author=”Чукундур”][quote author=“marry jane:P”]

Това не бива да те отчайва, гарантирам ти, че може да се постигне повече без химия. Пак повтарям, че тогава не са разполагали със съвремените знания.
HeLLFiRE, все пак Франк Зейн е печелел Олимпий двадесет години след като Стийв Рийвс се сътезавал, нормално е да изглежда различно.

По това време един състезател казва че са гълтали Дианабол като бонбони , не е бил забранен а и не са знаели че е вреден тогава много по късно става ясно колко опасни са за органите стероидите

09.10.05
23:55

И все пак са си доживявали доста дълго.То и сегашните имат дълъг живот,с някои исключения,обаче са “прасета”.Рони като спре да се занимава с хйимии,направо не ми се мисли на какво ще мяза.Тая маса..

10.10.05
00:53

[quote author=“Size”]И все пак са си доживявали доста дълго.То и сегашните имат дълъг живот,с някои исключения,обаче са “прасета”.Рони като спре да се занимава с хйимии,направо не ми се мисли на какво ще мяза.Тая маса..

Арни с тоя троен байпас......

10.10.05
10:11

Значи освен казаното дотук искам да добавя че има значение каква е пресата.На някои тя е по-дълбока и трудно се показва.Стив Рийвс е имал талия 73 см при ръст 185.Едва ли някои сега има подобна талия.Така че си е индивидуално ако имаш дълбока преса за да се покаже трябва да останеш почти кожа и кости.От българите мога да дам за пример Диамандиев.Също с тънка талия и без кой знае каква изразена преса

10.10.05
10:49

Нвремето не са си мерили талийте както сега, ами с “глътнати” кореми. Така, че тези 73см не са реални. А и до колкото си спомням Стийв Рийвс е бил малко по висок от 185см. А за плчките е ясно, че има хора с по-големи и дълбоки и хора с по-малки плочки, все пак това са мускули.

10.10.05
21:37

На Арни не му я знам колко е в добрите години но ми се струва адски малка което съчетано с големия грден кош е убийствено направо

11.10.05
10:41

83см.при гръден кош 147см :shock: страхотийка

11.10.05
22:10

[quote author=”Миле”]83см.при гръден кош 147см :shock: страхотийка

80см. талия при 153см. гръден кош, но пак е на глътнат стомах.

11.10.05
22:24

[quote author=”Чукундур”][quote author=”Миле”]83см.при гръден кош 147см :shock: страхотийка

80см. талия при 153см. гръден кош, но пак е на глътнат стомах.

Баси,тея хора къде намират място за цялата хране дето я изяждат.Съшо съм забелязал,че при старата школа го няма тоя проблем с издутия корем,защо така,нали уж и те са се тъпчели?

MJ

11.10.05
23:08

в старата школа е нямало от новия хормон на растежа :lol:  :lol:  :lol:

12.10.05
00:48

И в старата школа е имало хормон на разстежа, но не е бил толкова популярен и се е извличал по различен начин. А коремната стена за да може да се “глътне” трябва да е разстегната, представете си като се расзтегне на обратната страна :shock: . Шкембето почти всички културисти са си го имали, просто не са го показвали, както днешните мамути.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1