23.06.13
14:04
Здравейте,
нов съм във форума, но не и в тренировките. От няколко седмици имам известен проблем който се надявам да разреша без доктор инжекции и намеса на външни фактори освен мен :) Проблема е следния при по-големи серии от набирания, кофи и силово усещам доста неприятна болка в лакътните сухожилия. До колкото знам по-голямата маса около тях спомага за не толкова голямото им натоварване. Следователно тренирам трицепс, но само това не дава желания ефект. Загрявам доста добре преди тренировка и тренирам с налакътници, но и това не дава желания ефект за да се намалят болките. Ако можете да ми кажете какво да тренирам или как да направя сухожилията около лакътя така, че да издържат малко повече ще съм ви много благодарен.
Темата беше редактирана от Kristian Petrov на 23.06.13 14:12.
23.06.13
18:44
казано от Атила на 23.06.13, 18:07:
Стречинг правиш ли?
да
Явно не издържат на това натоварване - намали сериите в някаква степен и виж какво става. Така реших своя проблем с болки в раменете преди доста време
23.06.13
18:55
Взимай рибено масло, помага при проблеми със сухожилия и стави. Може също да правиш студени компреси или контрастни душове.
А ако те заболи по-сериозно почини седмица. Почивката в повечето случай помага най-много.
23.06.13
20:13
A само рибено масло ли да си взема или от тези които са омега прим мисля, че се казваха... и как да ги пия ?
23.06.13
20:28
http://shop.bb-team.org/ribeno-maslo
24.06.13
19:00
Вземи си Омега-3 поне 1000 мг и ще си решиш проблемите.
25.06.13
17:27
Благодаря за препоръките, но може ли да попитам тъй като виждам има няколко различни възможности. Аз се бях спрял на Optimum Nutrition Fish oil ,но колегата препоръчва Омега-3 ... прочетох им характеристиките и като цяло не намирам особено голяма разлика м/у тях. Та ако може да ми кажете каква е разлика м/у Optimum Nutrition Fish oil , Омега-3 , Омега-3 6 9, и кое е най-доброто ?