08.10.05
11:39
Рових надълбоко в настоящия форум и все пак не ми стана ясно.. Вчера си купих млечно-яйчен протеин на Дженезис. Тук гледам, че препоръчвате сърватъчния като по-бързоусвояем за след тренировка. Има ли проблем след тренировката да пия от този, който съм купил?
И главният въпрос ми е колко време след тренировка да пия протеин и колко време след него да ям?
Протеините са суроватъчни и гейнъри.Едните са с по-голямо процентно съдържание на протеин(суроватъчните),а другите са на половина протеин,на половина въглехидрати(гейнъгите).Млечно-яйчния е суроватъчен.Пий го веднага след тренировка или възможно най-бързо
08.10.05
14:53
[quote author=“Martin87”]Протеините са суроватъчни и гейнъри.Едните са с по-голямо процентно съдържание на протеин(суроватъчните),а другите са на половина протеин,на половина въглехидрати(гейнъгите).Млечно-яйчния е суроватъчен.Пий го веднага след тренировка или възможно най-бързо
Бате ти веднага влизаш в ТОП-а на ББ-ТЕАМ!
Прочети вместо да объркваш хората!
братле сори ама тва дето си го написал е е*ати простотията и само го объркваш.как може млечно-яйчния да е суроватъчен?
08.10.05
15:35
До колкото знам млечно-яичния протеин се усвоява по-бавно от организма, за това е добре да се пие преди лягане.Аз ти препоръчвам да вземаш аминокиселини 30 мин. преди тренировка и веднага след нея, а вечер преди лягане протеина.
[quote author=“sledovatel”]Рових надълбоко в настоящия форум и все пак не ми стана ясно.. Вчера си купих млечно-яйчен протеин на Дженезис. Тук гледам, че препоръчвате сърватъчния като по-бързоусвояем за след тренировка. Има ли проблем след тренировката да пия от този, който съм купил?
И главният въпрос ми е колко време след тренировка да пия протеин и колко време след него да ям?
Ами аз съм пил така доста време само млечно-яйчен. Незнам може би със суроватъчен е можело да има по голям ефект, но и с този постигнах така това което исках. Взимах го 20-30мин след тренировки и преди лягане с амино-та.А да и сутрин една мъничка доза. Въобще ако и на тебе са ти ограничени финансите като на мен =) зимай от тоя и не се притеснявай.
Пич,от 1 месец съм във форума и ти казвам че пишеш глупости!!!Протеина не гейнер.Протеините са млечно-яйчни,сурватъчни и тн.Млечно яйчният си е млечно яйчен и е бавно увоим!Единственото вярно в поста ти е ,че сърватъчния се пие след тренировка!
08.10.05
18:47
“Млечно-яйчния е суроватъчен.” :shock: :shock: :shock: :shock:
Тогава защо ли гго има сурватъчния , нека си има само млечно яйчен xaxaxa
[quote author=“sledovatel”]Рових надълбоко в настоящия форум и все пак не ми стана ясно.. Вчера си купих млечно-яйчен протеин на Дженезис. Тук гледам, че препоръчвате сърватъчния като по-бързоусвояем за след тренировка. Има ли проблем след тренировката да пия от този, който съм купил?
пий го веднага след тренировка и яж около 30 минути след това.Ако целта ти е протеин след трен. си вземи суроватъчен след този.
ппМОМЧЕТА СТИГА СТЕ КОМЕНТИРАЛИ ВЕЧЕ.1-2МА СТИГАТ,ЗА ДА СЕ ПОСМЕЕМ.МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА
08.10.05
19:01
[quote author=“Size”]
пий го веднага след тренировка и яж около 30 минути след това.Ако целта ти е протеин след трен. си вземи суроватъчен след този.
Целта ми е да кача малко килограми, ама мускулчета да са.. Сега съм 186/86.. искам още 5-10 да кача, но не мас, че ми се лепи на корема. Та за това си взех протеини.
Креатин не ми предлагайте :)
Сега правя следното - преди и след тренировка пия аминокиселини, 30-40мин. след това протеин и 40-60 мин. по-късно ям. Не знам правилно ли е не е ли, ама ми се струва най-логично.
:shock: :shock: :shock:
бате незнаех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
аминокиселиноте и за мен са най добрия избор(аз също ги пия като теб).20 тина минути след тях яж обаче,няма да качиш мазнини от това ядене.А яйчния протеин си го пий преди лягане или на 2 приема,1 след ставане и 1 преди лягане
:oops: Хм....ами много сори,някои ме бе объркал и живеех с тази илюзия.Важното е че сега ми стана ясно.И съжалявам за глупостта,която написах. :oops: :oops: :oops:
11.10.05
20:47
[quote author=“Martin87”]:oops: Хм....ами много сори,някои ме бе объркал и живеех с тази илюзия.Важното е че сега ми стана ясно.И съжалявам за глупостта,която написах. :oops: :oops: :oops:
човек се учи от грешките си. Споко , никой не е роден научен или ще умре такъв