21.06.04
01:33
Kakvo e naposim samo znam 4e e Srabski steruid i ni6to pove4e
ama v v supelement.net pi6e 4e struva 2.50 leva zakvo e tolkova malko.
I silen steruid li e
21.06.04
08:45
tva e drugoto namenovanie na bionabola. Ima sashtoto deistvie i sashtite stranichni efekti
21.06.04
09:24
a mojeli da se zima binabol i naposim zaedno
a kakva e razlikata mejdu dvete koe se vodi 4ee po hubavo
21.06.04
23:08
DOBRE BE BRATO NALI TI KAZAH CHE NAPOSIM E SASHTOTO KATO BIONABOLA I MEJDU DVETE NIAMA RAZLIKA OSVEN V NAIMENOVANIATA SEEDNO DA KAJESH CHE ZIMASH BIONABOL S BIONABOL
Що се ядосваш се него? Недей да си опъваш нервите безмислено, не го заслужава. Кажи му, че може да ги взима заедно. Да ги редува е НАЙ-добре. Кажи му, че напозимът е по-добър, защото е сръбски или там какъвто е и че са намалили страничните ефекти. И без това каквото и да му кажеш ще се сети да пита още нещо безмислено, така че поне не се ядосвай. :wink: Айде много здраве и успехи на всички. :)
22.06.04
00:30
Mr. Muskul emi pitam zada go nau4 i da razbera gore dol zakvo sta vapros
Ti kak 6i gi nau4il bez da pita6 ?
Ama se pak blagodarq naistena malko nahalen stavam :cry: :cry: :cry: :cry:
22.06.04
00:31
Mr. Muskul emi pitam zada go nau4 i da razbera gore dol zakvo sta vapros
Ti kak 6i gi nau4il bez da pita6 ?
Ama se pak blagodarq naistena malko nahalen stavam :cry: :cry: :cry: :cry: no ako nesi nahalen v jivota ni6to nqma da postigne6 :P :P :P
Не става въпрос за нахалство. :) Просто вземи и чети материали, нищо не струва, информацията е сигурна. В интернет поне е пълно с информация. Pc_genius ти предложи да прочетеш една книга и е добра идея да го сториш. Тава е, успех. :D
22.06.04
17:51
drapnah kniga ama e na ANGLISKi ezik kak daq 4eta
Ех за това вече трудно ще ти помогна. Поствай материали в тази тема и когато ми остане време ще ти превеждам. Надявам се и други хора помогнат. Съгласен ли си?
22.06.04
18:20
ok i mersi za razbiraneto
22.06.04
18:37
mojeli nqkoi dami prepora4a nqkva qka kniga za HIMIATA samo4e na balgarski
22.06.04
18:49
ami vish za steroidite moje da namerish info v neta sega ima bezbroi stranitzi svarzani s fitnesa i v tiah ima mnogo info za razlichnite steroidi eto davam ti primer za edin takav sait to e delo na men i na edin moi priatel www.free.bol.bg/bbuilding v nego shte namerish mnogo info koeto e polezno za nachinaeshtite.Ako ne ti stigne vlez v niakoia tarsachka naprimer v doir tam pishi STEROIDI na balgarski i shti izleznat niakolko saita samo za takiva neshta ae i kaji kakvo si napravil
22.06.04
18:59
toq sait deto migo dade zasega e dosta dovolen i smqtam nego da razgledam
Инфото на български е доста старо и много необективно, абе като цяло е много смотано! Но като за начало става! Само че съм срещал абсолютни глупости, писани на български - от някой “разбирач”!
22.06.04
19:10
dobre kaji nqkva knika deto pi6e za HIMIATA dosta ne6ta ama dae na BALGARSKI
22.06.04
19:12
i ako moje nqkoi dami kaje kak moje dase sloji kartinka pod teksta koito sam napisal
Няма книга на български ве човек! http://www.fitbg.hit.bg/ - тук има задоволително инфо! А също и тук http://body.unacs.bg/modules.php?name=Encyclopedia , ама тва повечето го има на сайта на бб-тийм, в раздела препарати! Има тва онова и в suplements.net!
dj_niki1, пич, стига тъпи въпроси! Съгласен съм, че ако не питаш няма да се научиш, но това не е безусловно вярно. Специално за стероидите в Интернет има адски много информация. Ако ти трябва информация на български, аккъв е проблема да прегледаш секцията “Препарати” в настоящия сайт?
И занапред ще е добре да си събереш мислите в по едно мнение :wink:
П.С. В думите ми няма личен мотив, просто смятам, че по-добре хората да мислят сами, не да чакат всичко на готово!
23.06.04
10:28
OK
moje da se nameri na pazara kniga za steroidite kazva se bibliq na steroidite ot Dr. Hubenov i struva okolo 6lv