07.10.05
20:21
Значи... видях плаката в залата.Семинарът щял да се проведе на 22 и 23 октомври.Началото е от 10 часа.
Участниците ще могат да си зададат въпросите лично към създателя на CORFIT.
Който е от Стара Загора да иде и после да разкаже за форумците.
Ако науча нещо друго ще пиша.
08.10.05
20:33
Кой ще изнася лекции?
Ето малко повече инфо :
http://www.chambersz.com/index.php/content/view/2714/112/
http://www.chambersz.com/index.php/content/view/2717/112/
аи стара загора някои има ли си на представа билетите с ква цена са? че може да се грабна от хасково да мина да погледам :)
12.10.05
19:59
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И така и не се разбра кои ще изнасят семинара
що бе, съвсем ясно си пише:
Лектор на Семинара ще бъде Глен Кънингъм - основател на C.O.R.F.I.T. (Континентална Организация на Регистрираните Инструктори и треньори по Фитнес) и професионален консултант по фитнес на Мистър Америка, Мистър Свят, Мистър Канада, Мис Канада, Мис Про Америка Свят.
Темите на семинара ще бъдат: Тренировката - задължителни специфични елементи, видове тренировъчни програми (пирамиди, суперсерии, гигантски серии); период на чистене на подкожни мазнини; практически демонстрации на изпълнение на упражнения; тънкости при тренировките и възстановяването и лични съвети на Борис Чимев; видео материали.
На семинара в Стара Загора, като специални гости ще присъстват: Борис Чимев - професионален треньор в Монреал, Канада и Юлиан Карабиберов - председател на Българската федерация по фитнес и културизъм.
Участници в шоу-програмата на семинара ще бъдат и Милена Тевилова - републиканска шампионка по културизъм; Борислав Мухтаров - републикански шампион по културизъм – двойки; Десисалава Петрова - двукаратна шампионка на България –категория Фитнес; Николай Николов – 3-то място на републиканското първенство на България - кат. Боди фитнес, мъже.
Предвидени са обеден коктейл и кафе паузи. Ще има отворени дискусии, на които ще може да зададете въпросите, които ви интересуват, по теми, свързани с фитнеса.
А таксата е 12 лв. за трениращите в “Резист”а и 15 лв. за останалите. В парите влиза кафето в паузите, мин. вода и слушането на лекциите :D
12.10.05
21:19
Аз съм от стз но нз дали ще ида.Зависи от парите.Аз тренирам в RESIST но чух че щяло да е 18лв за двата дни.Баси скапарите.Ако ида да го гледам ще ви кажа как е минало ....
13.10.05
15:44
Те в RESIST са тапаци уе.Ма ходя там що ми е най.близо. 8) :D
Ами аз видях в UNIVERSAL-a имаше плакат с инфо-то.Ще проверя пак колко пари е.Спомням си че ще е в пленарната зала на Верея...
при това от 10:00 СУТРИНТА :shock: :shock: :shock:
П.П. Много ясно че Резист са тъпи. УНИВЕРСАЛ Рулз !
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И така и не се разбра кои ще изнасят семинара
Глен Кънингам, основоположник на системата КОРФИТ :wink:
22.10.05
16:48
Сега се връщам от семинара.Беше интересно, но тоя Глен е пълен тюфлек...само на теория... и мели на едно място и тва е.Тошко Тодоров и Брофа просто го намляха...иначе аз научих мно повече от тях от колкото от тоо мишкар ! :D
Браво на тебе, айде след два дена ще си сравним знанията тогава ;)
И обърни много голямо внимание на теорията, защото след разговори с Кънингам и Чимев, установих колко съм назад с нещата :)
А вече ако приложиш и в практиката си тези неща, ще те поздравя
31.10.05
19:09
Пробвах някой от съветите им и месля че имат ефект ама още е рано да кажа...
31.10.05
19:18
[quote author=“T-BiRD”]Пробвах някой от съветите им и месля че имат ефект ама още е рано да кажа...
И някои от тях бяха ...
31.10.05
23:17
Немога ги обясня тряа покажа.Те са нормални упр просто стойката и такива...нз как да обясня.
01.11.05
00:35
[quote author=“T-BiRD”]Немога ги обясня тряа покажа.Те са нормални упр просто стойката и такива...нз как да обясня.
Ахам. ОК. А можеш ли да ми кажеш горе-долу какво представляваше? Прожектираха ли, демонстрираха ли упражнения, видео .. интересно ми е тъй като никога не съм ходил на такова нещо, а би било полезно 8)
08.08.06
15:23
Абе знам че темата е стара но ми стана интересно и искам да разбера някой неща,питон ако можи батка..
Как точно протича тоя курс,колко време и след това те ли те препоръчват на някой в и извън България.Благодаря
08.08.06
15:33
[quote author=“Chushko”]ей деа много пари е :evil: !! аз за тея кинти ше си зема 1 кило про голд 8)
Ей тоя Про голд много си го обичате :)
Наи вероятно ще отидида посещавал съм Резиста доста пъти така че ако не ми се отвори работа ще разказвам
[quote author=“boxko”]Наи вероятно ще отидида посещавал съм Резиста доста пъти така че ако не ми се отвори работа ще разказвам
Пич,май става въпрос за миналата година,няма много смисъл да ходиш :lol: Виж кога е пусната темата,май вече не е много актуална.
еми да е , аз се почудих малко за годината (2005) ама счетох че е станало грешка, както и да е влизам в бисерите :lol:
[quote author=“Sparkito”]Абе знам че темата е стара но ми стана интересно и искам да разбера някой неща,питон ако можи батка..
Как точно протича тоя курс,колко време и след това те ли те препоръчват на някой в и извън България.Благодаря
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16766
Тук пренасочи въпроса си
ASTOR