Избор на креатин монохидрат

26.06.13
16:37

Здравейте,на 14 години съм,около 175см. висок и съм около 65 килограма и това е доста зле,знам го,така че от другия месец започвам да тренирам сериозно и мисля да взимам креатин монохидрат два месеца (ако може и повече). Не ми се дават повече от 30лв. и видях за тези пари BioTech USA 100% , Optimum Nutrition и Scitec 100% Creatine ,но цените им са различни. За биотек разбрах,че се произвеждат в Будапеща,Унгария и не са добри,за Optimum Nutrion само хубави неща,а за Scitec един приятел ми каза,че му се замайвала главата и ги изхвърлил (били са само 100г. (10лв.),а и е останало половината). Та искам да чуя мненията Ви за всяка от тези марки,и може също така да допълните някоя друга марка. Иначе това лято ще тренирам 5 пъти в седмицата във фитнес и през почивните дни ще съм на село или ще тренирам на лостове и трябва да взимам 5гр. ,т.е. за два месеца 300гр. креатин ще ми е нужен (дори да ми остане няма лошо,и след това ще продължавам да тренирам,но повече на лостове).
btw разбрах,че ако закупя продукт над 60лв. доставката е безплатна,ами ако е под 60лв. какво?

Темата беше редактирана от Ivelin Simeonov на 26.06.13 16:39.

Да не би да пропускам мач на националния отбор по волейбол? :D Кольо много се бави тука. :D Ивелине, ако искаш да взимаш креатин, давай тоя на Оптимум, пий го по 5-10 гр на ден и не очаквай чудеса от него. Гледай да се храниш с богата на белтъчини и калории храна (месо, яйца, овес, риба, сирене, извара, кашкавал) и прави в залата основни упражнения. Иначе теми за креатина има колкото искаш, даже само в този форум, защо не отвори да прочетеш, преди да пуснеш темата?
Що се отнася до таксата за доставка, потърси друг сайт за добавки, има такива, при които доставката е безплатна за над 20 лв поръчка.

26.06.13
22:38

Иначе тук е 6лв доставката , ако не се лъжа. Но ако тренираш по 5 пъти и после събота и неделя лостове , ще претренираш. Така че давай по 3,4 на седмица във фитнеса и задължително да има тяга и клек в програмата ти :)

27.06.13
17:58

1. Не си мисли, че креатина прави чудеса.
2. Помисли отново за тренировките- 5 пъти на седмица са много.
3. Ако не се храниш качествено нищо няма да стане.

27.06.13
23:32

Ами храня се качествено,чел съм относно хранителната информация за доста продукти и имам режим,ям 6 пъти на ден и гледам да го спазвам. Чудеса не очаквам кой знае колко големи,просто искам това лято да кача поне 5кг. чиста мускулна маса. Ще тренирам 4 дена в седмицата,а другите 3 дни ще релаксирам из природата и ще ходя за риба да мога хем да взимам сигурни чисти протеини. Ще взема Optimum от *** (нещо не ми дава да слагам линка),тъй като парите са ми точно,а и доставката е безплатна,само имам въпрос,мога ли сам да си го поръчам и да ми го доставят,смисъл трябва ли пълнолетен човек да е,защото иначе ще трябва някой познат да накарам?

Модерация: Моля, запознайте се с условията за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.06.13 05:36.

28.06.13
15:53

Човек, извинявай че ти се меся, но съм потресен от въпроса ти! Та ти си дете!!!! На 14 не мисля че е редно да взимаш каквито и да добавки, освен витамини разбира се. Организма ти още не е завършил своето развитие, защо искаш зорлем да си докараш неприятности?

Така и от там звъннаха че го нямат и сега трябва да избирам м/у BULK POWDERS Creapure /Creatine Monohydrate и WEIDER - PURE CREATINE - 600 G.Какво ще кажете по този въпрос и двата са креапюр.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1