Дневник на Даниел А.

Темата е заключена.

17.06.13
01:22

Здравейте.. Казвам се Даниел на 17 години 180см
От няколко седмици почнах НВД със много кардио+ л-карнетин и семпъл тренировка в залата.
Целта ми беше да намаля мазнините почнах 80 кг сега съм 72кг. По изчистих се малко даже излязоха леко плочките :D
Искам да се по изчистя още..планът ми е да се отърва от ненужните мазнини и да почна да качвам мускулна маса на чисто..Това което ме притеснява е, като почна да качвам мускулна маса,да не се върнат и трудно свалените мазнини и всичко да отде на вятъра... Снимката е на сегашното ми състояние..
Мерси предварително (: 
П.С. заради НВДто ям по 6 цели яйца на ден ГПто ми каза да ги спра веднага , наистина ли може да се окажат проблем?

Темата беше редактирана от Stivan Pavlov на 17.06.13 01:23.

17.06.13
06:50

ГП-тата работят с остаряла информация, не ги вини и си хапвай спокойно

17.06.13
16:28

Добре , а относно това дали ще си върна мазнините какво мислиш ?

Gogo

17.06.13
16:37

казано от Stivan Pavlov на 17.06.13, 01:22:

П.С. заради НВДто ям по 6 цели яйца на ден ГПто ми каза да ги спра веднага , наистина ли може да се окажат проблем?

Първият резултат от гугъл:
http://lubomirivanov.com/3677/

По-надолу в статията пише за холестерола.

.../

казано от Stivan Pavlov на 17.06.13, 16:28:

Добре , а относно това дали ще си върна мазнините какво мислиш ?

На твоите години, яж качествена храна и тренирай здраво. И ще качваш, и ще чистиш.

Мнението беше редактирано от Gogo на 17.06.13 16:39.

17.06.13
16:54

Без диета просто не става... Въпроса ми беше, дали след като се изчистя от мазнини и почна хранителен режим за мускулна маса със здрави тренировки, ще си върна ли мазнините или ще кача само мускули  ?

27.06.13
02:20

Искам да ви питам според вас какъв вид ми е тялото?
На 17г, 72кг,182см съм,имам доста големи прасци,гръб, дълги крака и ръце.Качвам лесно,свалям само със строга диета.Имам доста подкожни мазнини..Никога не съм бил слаб даже като малък бях доста дебеличък. Свалям от 8 клас без диета и много малки резултати държах едни и същи кила 79-82.От месец съм на НВД и какво стана 9 кила за 2 седмици в момента съм 71-72.Според мен съм Ендоморфен мезоморф? Вие как мислите?

Мнението беше редактирано от Stivan Pavlov на 27.06.13 02:24.

27.06.13
12:08

Кажете мнение де..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1