24.06.13
23:30
Поне се набират и правят лежанки обратни и горни
24.06.13
23:46
А бе да си кажа честно като гледам колко програми и всичките различни съществуват в сайта,а и още колко по принцип,които не разчитат на откази и тежко и като съм ги пробвал мога да твърдя,че не е нужно да вдигам огромни килограми,за да съм голям (е колкото голям може да стана натурално де) Но иначе повечето се стремят към повишаване на работните килограми..А бе става честно казано,но като променя програмата се връщам бързо,а и седя на едни работни килограми на повечето неща от сигурно над 1 година,някъде спадам,но съм двоен от мин. година само на тренировки даже без добавки. Краката клякам с тежест,която ще кажете,че клякат момичетата,но са големи(е искам още) При мен нещата са обратно пропорционални спрямо вас.Вие може да клякате с тройна тежест на мойта,но на мен краката са ми тройни на ваще[не гледайте снимката на аватара] Ама следвам всякакви тренировъчни философии ,коренно различни постоянно,за да стресирам максимално и да трупам опит с различен тип тренировки от към обем интензитет методики и тн. Като 2 напълно противоположни например ЕТД на Стенли с по 50 серии на тренировка и с тези на Дориан с по 5 серии на тренировка-различен интензитет и обем.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 24.06.13 23:46.
27.06.13
22:30
Човек може да се контузи винаги. Повечето травми стават от: недостатъчна и некачествена загрявка, неправилна техника, подценяване на килограми, разконцентриране по време на упражнение и не на последно място, стероиди съчетани с малко тренировка, и малко стаж. При тренировка за сила, задължително трябва да има макс. Той е най-важното нещо, за да имате развитие с големите тежести. И да, опасността е винаги по-голяма да се контузи човек. За сметка на силата, големи мускули няма да направите с максове, двойки и тройки. Пак споменавам травмите, когато човек няма стаж в залата, а пие стероиди. Тогава мускулите се развиват прекалено бързо за сметка на ставите и сухожилията, които не са подготвени за по-големи килограми. И друго, че еластичността на мускулите намалява значително и лесно се стига до разтежение, разкъсваня и най-лошият случай, скъсване.
Мнението беше редактирано от borislav adov на 27.06.13 22:30.