21.06.04
02:07
Айде да си кажем кой взима СТЕРОИДИ и ХОРМОНИ. Аз взимам.
Но..... съм се готвил за тази стъпка 3 годиниииииии. Колко съм изчел, колко мнения съм чул, колко съм ги гледал по залите, само аз си знам.
И добре че не се доверих на много от тъпите лаинари от начлото. СУпер Грешни схеми и Преебавки, Ама Супер.
Но желанието ми е да се разбере КОЙ от ФОРУМА взима ХИМИЯ, защото някои хора дават мнения като стари Алхимици. :D
21.06.04
02:13
brato kaji mi ne6to za metan vijdam 4egi razbira6 -kolko ti vredi i nakvo i 6a imali golqma vreda kato go zimam za parvi pat i skvo se zima i ako nestavam ve4e nahalen kolko gore dolu struva metana.
21.06.04
02:37
Брато .. ако взимаш само метан ще се надуеш за два месеца с вода, която после ще я изпикаеш меко казано. Има само временен ефект. Случаино след цикала ако си доволен така надут и спреш тренировките по някви причини, както болшинството млади и не за дълго мутивирани билдерчета ше надебелееш ужасно Грозно. И може да не се управиш. Винаги се кобинират Инжекционни стероиди с орални. /оригинални и скъпо струващи/ за да има ефект.Фаида дето му казват.
21.06.04
02:42
dobre na 17 godini sam i iskam dami prepora4va6 nqkaf steroid naprimer koito si polzval i dami kaje6 kak vredi i kolko pari e
21.06.04
07:52
Единствените хормони, които взимам (ако може да се нарекат така) е трибулус терестис и съм многооо доволен :).
Антистероиден фен съм, да си кажа честно, гнус ме е дори да пипна такова нещо, камо ли да си го бия.
П.С. Quattro, ще те помоля само по-леко с думите, тук има дечурлига още. :)
21.06.04
09:29
трибулус kajimi ne6to pove4e za nego ot kade moga dasigo namera i vredili na ne6to i kak to4no ti deistva
21.06.04
23:01
dj_niki1 на много от въпросите ти, които задаваш, има вече отговор в множество теми. Прегледай архива и ще намериш доста полезна информация.
22.06.04
14:37
Аз съм доста консервативен билдър и не взимам никакви забранени медикаменти. Ползвам само протеин, витамини и малко л-карнитин. Засега съм доволен от това, което постигам и не смятам да взимам каквото и да е било друго. Гледам да спазвам някаква що годе прилична диета и да бъда максимално съсредоточен в тренировките.
Имам много против всякакъв вид стероиди и медикаменти от подобен род, защото обръщат идеята на бодибилдинга на 180 градуса.
Сега сигурно ще ме заплюете, но това е моето мнение.
.. as nezimam zabraneni medikamenti, no nemislq tva da e ve4no :))) ... za6titavam slednata teza : Medikamentite ( zabraneni ) sa za hora koito imat visoki celi , znaqt kakvo pravqt i znaqt koga da sprat . Za men zabranenite medikamenti ne sa tolko vredni i opasni za hora koito znaqt kak da gi polzvat i kakvi antioxidanti da prilagat kam saotvetniq cikal. Primerno kakto e zapo4nal Pc_genius s mnogo literatura 4ovek bi kazal 4e se e drusal do sega .... no ne e taka :) do kolko razbiram po negovoite postove ... ta toi i da zeme nqkoga 6a ima osven golemi rezultati i malko strani4ni efekti :))
22.06.04
16:47
Предпочитам да имам големи разултати и да нямам никакви увреждание та били те и минимални. Аз пък подържам тезата, че с добри суплементи и хранене се постигат същите резултати. Минава малко повечко време, но едва ли и 10% от хората, които взимат стероиди тук, ходят на състезания и се целят в профисионалния културизъм.
[quote author=“matematic”]Предпочитам да имам големи разултати и да нямам никакви увреждание та били те и минимални. Аз пък подържам тезата, че с добри суплементи и хранене се постигат същите резултати. Минава малко повечко време, но едва ли и 10% от хората, които взимат стероиди тук, ходят на състезания и се целят в профисионалния културизъм.
Хахаха, е тука няма как да не ти се посмея! Просто защото не е вярно това дето го приказваш! Може и да не ходят по състезания, но едва ли ще им стигнеш нивото с натурален билдинг - тва е лично мнение, понеже съм се интересувал от натуралния билдинг и знам долу-горе как изглеждат профи натурални билдери!
По темата - не взимам нищо! Смятам, че може да се постигне много и без стероиди! Когато преценя, че това “много” не ми стига, може и да използвам - смятам, че съм се подготвил!
22.06.04
20:09
И как изглеждат ? :D
[quote author=“matematic”]И как изглеждат ? :D
Не му е тука мястото! И все пак - няма размери - в мойта зала има по-големи изроди от шампионите в натуралния бодинилдинг :D !
Не искам да омаловажа труда на натуралните профи билдери - но просто е факт, че не могат да се сравняват с останалите!
24.06.04
19:31
Такам темата беше “Кой взима...”, а не кой не взима и защо! Да се върнем на нея.
27.06.04
02:22
Стана Така че само аз съм взимал Стерео от целия форум.
Еииии всичко се крие :D :D
27.06.04
13:14
KAJI KVO SI ZIMAL :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“Iron”]Quattro, Bro, malko sa horata koito biha si priznali, 4e vzimat zob.I pove4eto ot tqh sa kompleksari.
О-о, не си прав Iron. Както каза Quattro става мода дори да казваш, че си на стероиди. Така уж изглеждаш “яко копеле” и се издигаш в очите на Испанеца. :wink: А като гледам доста деца на моята възраст веднага се мятат на Бионабола и то без никаква идея за диета. И аз мисля да взема някога, но няма да е скоро.
30.06.04
18:17
Az vzimam, ne go kriya. Da zoba6 i da razpravia6, 4e pie6 malko kreatin primerno/i takiva ne6ta sam 4uval/, e sme6no. No vsiako hubavo ne6to si ima tzena.
30.06.04
20:51
По какво се познава, че някой зоба? В смисъл когато още не е станал прекалено голямо прасе и да си му личи от 200 километра :shock:
02.07.04
11:02
Не съм взимал стероиди. Пил съм Аминокиселини, Креатин, Протеини. За известно време бях почнал да пия Кленбутерол, но заради травма спрях да тренирам и съответно спрях и цикъла.
03.07.04
00:38
Az sam vzimal, ob6to tri zikula po 6-7 sedmizi,parviat samo s bionabol,a drugite dva deca i bionabol 8)
winstrol qvno te e fanal sakleta bratle !!!
ps i kvo ako zimash ili nezimash na nekoi shte mu nakrivish shapkata li ?!
po-zdravi
03.07.04
13:51
Ami mom4eta ne znam kvo da vi kaja
zavur6il sam bodybuilding v sportna akademia Viena Avstria
rabotil sam i rabotia vse o6te v IMSB AUstria
Ne se samoubivaite s tezi medikamenti koito vzemate
pravil sam autopsii na po4inali kulturisti
i znam kak izglejda otvutre vsi4kite porajenia
ami preporu4vam vi otniakude da poglednete ako mojete
4e da si pomislite kak 6te ia karate zanatatuk
I stiga ste savetvali
hora v puberiteta o6te kakva himia da vzemat
ami to tialoto se razviva o6te be hora to4no v toia period aktivno trenirane bez himia ti dava nai mnogo
koito se e re6il vse pak da vzema, gledaite da ne e v juno6eska vuzrasst
za kakvo vie
mnogo me e iad katro gledam kakvi gluposti se pi6at tuk
zanislete se sled tia himii kolko ot vas 6te dostignat do svetovnata scena
a
nikolko moje bi
zatova se sprete s teia laina , vzemete u4ete kak 4ovek s trenirovu4ni principi, periodizirane
i tn muskuli moje da napravi
a na jenite taka i taka ne im haresvat kulturisti taka 4e umnata
03.07.04
14:37
DJ MADMAN прав си човек така си е за химията, НО.....
някои сме опитали какво ли не.Е това, което е възможно все пак-все пак цялото време не е, за да се спазват графици на хранене и т.н. ,а и повечето от хранителните добавки са мнооооого скъпи за постигане на същите резултати.Ходя на работа по цял ден и не мога да се храня през 2 часа с пилета и ....да превърна офиса в “аптека”.Затова си пия химия, тренирам когато имам време и резултата е задоволителен за сега, а дали ще живея 5 години повече,то след 60 и без това не е живот. :!:
03.07.04
14:42
Какво значи пия химия?
Ако под химия разбираме стероиди значи съвсем не си в час. Ако взимаш стероиди трябва да ядеш като разпран. Стероидите не са храна. Какво значи пия химия и тренирам от време на време. Това е много глупаво.
[quote author=“DJ MADMAN”]Ami mom4eta ne znam kvo da vi kaja
zavur6il sam bodybuilding v sportna akademia Viena Avstria
rabotil sam i rabotia vse o6te v IMSB AUstria
Ne se samoubivaite s tezi medikamenti koito vzemate
pravil sam autopsii na po4inali kulturisti
i znam kak izglejda otvutre vsi4kite porajenia
ami preporu4vam vi otniakude da poglednete ako mojete
4e da si pomislite kak 6te ia karate zanatatuk
I stiga ste savetvali
hora v puberiteta o6te kakva himia da vzemat
ami to tialoto se razviva o6te be hora to4no v toia period aktivno trenirane bez himia ti dava nai mnogo
koito se e re6il vse pak da vzema, gledaite da ne e v juno6eska vuzrasst
za kakvo vie
mnogo me e iad katro gledam kakvi gluposti se pi6at tuk
zanislete se sled tia himii kolko ot vas 6te dostignat do svetovnata scena
a
nikolko moje bi
zatova se sprete s teia laina , vzemete u4ete kak 4ovek s trenirovu4ni principi, periodizirane
i tn muskuli moje da napravi
a na jenite taka i taka ne im haresvat kulturisti taka 4e umnata
hvala
03.07.04
21:44
Дам има хора от форума които сериозно трябва да се замислят над постоянните съвети които дават на дечурлигата........дечурлига не по възраст а по разбиране.Някои прекалено се вживяват в ролята на инструктори или гледат да попълнят поредният пост и не усещат как може да навредят на човека на които дават съвет.
04.07.04
13:10
PL Vij sega tova si e tvoeto tialo i tvoeto zdrave
ti si re6ava6
i az rabotia vseki den
ama hodia su6to taka vseki den i da treniram
4e to na muskulna grupa ne ti triabva pove4e ot 30-40 minuti da trenira6
ne mi se viarva da si v predsastezatelna faza 4e da trenira6 po21-13 pati na sedmica
4as do 4as i deset nminuti sa ti dostatu4ni za edin splittraining
po dobre kratko i intenzivno
otkolkoto obemno i bavno
tia 5 godini deto si misli6 4e 6te si skasi6 jivota ne sa nai vajnoto
vajnoto e 4e moje6 sas razbito tialo da se vla4i6 po4ti cial jivot koeto e mnopgo po lo6o otkolkoto da si izgubi6 niakolko godini ot jivota
i ne mi se viarva da ima6 pari da si pozvoli6 lekarite na arnold
koito ima ve4e dve operacii na surceto
6toto 6te6e da umre
i na mnogo drugi
a da ne ti kazvam kolko drugi kulturisti si otivat na po 40- 45 godini
poznavam niakolko takiva
mejdu koito ima i bulgari
taka 4e za men li4no izvinenia za vzemane na medikamenti niama
tova sa medikamenti
te ne sa napraveni za sporta
po diavolite
ne mi se po4va da izbroiavam kakvo se slu4va v tialoto ti sled kato gi vzema6 tia ne6ta
sigurno znae6 edna 10ta ot tiah
niama zna4enie
moje bi niakoga 6te proumee6 kakvo pravi6
vse pak zdraveto e nai vajnoto
i to4no v bulgaria triabva osobeno mnogo da si go pazi6
koeto e o6te po lo6o
ok 4ao
Stan
04.07.04
13:25
Да такива оправдания с работата и аз не ги приемам. И аз работех при това ставах в 5 сутринта, но това дори ми помагаше да си следвам диетата по-стриктно. До един час на ден винаги може да намери човек, за да отиде на тренировки. Пък и аз съм си направил програмата така, че събота и неделя, коаго се почива си тренирам. И имам още два други дни през седмицата. Два дни по 1 час все ще се намерят не мислиш ли?
04.07.04
19:35
AAAAA nedei sega
4e niama smisal da diskutirame taia tema
vij kade e bulgaria
vij kade e avstria
tova sa svetove razlika
dostatu4no vreme sam izgubil v BG
taka 4e moga mnogo dobre da sravnia dvete strani
tova deto se zablujdavat vsi4ki 4e v BG obrazovatelnata sistema e super si go izbiite ot glavata
vij edna lista na obrazovatelnite sistemu i vij kade stoi BG
Az prosto se opitvah da vi kaja ne6to polezno ama karai
niama smisal
kakto i v pove4eto drugi diskusii
4ao
uspe6en pat v sporta
Stan
Za horata koito sa protiv Medikamentite Evala i vsi4ko nai hubavo
04.07.04
19:38
EMIL MLO izviniavai brat4e, moje i nepravilno da sam te razbral
ako e taka Sorry
Peace
Stan
12.09.04
21:31
Ehoo az sum vzimal kakvo li ne i produljavam niama kvo pove4e da kaja po4ivam po 3-4 meseca mujdu cikul i se 4ustvam otli4no pri men vsi4ko raboti dobre v malki dozi oba4e drugia mesec 6te napravia o6te edin lek sled 4meseca po4ivka vupreki 4e ne biah treniral togava haha isa mi e slabo no znam kakvo moga pone haha
13.09.04
22:21
луд...пич ти с тия цикълчета след време ще си докараш няква беля ама да видим...ти си знаеш..ае като се чувстваш добре между цикълчетата що не земеш изобщо да ги спреш да видиш как щи са отрази а? :P
26.09.04
17:04
malko hora 6te si priznaqt 4e vzimat
Не е толкова проблема дали си взел или не. Проблема идва от там че няма пари. Това принуждава хората да си вземат примерно бионабол и да забравят за карзила. Не са малко случаите. Вярно 15 мг, ама са си 15 мг. Тежиш 60 кг ставаш 65 кг. Уау си казваш. Спираш цикала. Нямаш пари за креатин. Нямаш пари за Бабини зъби. Нямаш пари за нищо понеже бионабола струва 5 лв, а суплементите и предпазните средства са двойно, ако не и много по-скъпи. Нямаш пари да ядеш правилна храна -> посягаш към стероиди. Те найстина ще подействат, но и цената не е евтина. За да се подходи към стеройдите трябва да се потърсни информация не само върху схемата, а и върху вторичните фактори. Ядене суплементи възраст цел. И най-важното парите. Нямаш ли достатачно пари не се захващай със спорта на богатите. Не си трови животеца -> това също не ти е дадено даром. Все някой ден и него ще ти отнемат. Но нужно ли е и ти да си го съкращаваш.
Аз подкрепят употребата на стеройди, когато е с цел, добре организирано. Потърсена е съответната подкрепа от човек, истински наясно и знаещ какво прави. Иначе си тренирайте за здраве, хармония и най-вече като хоби. Спорт а не дрога! И относно онова за малкото стоене в залата -> аз поддържам мнението на Иван Милков - Киборга -> трябва да се тренира тежко и дълго. Неупреквам и другия начин. За всяка кола си има шофиори. Така че успех и умната. Ако вие не се грижите за себе си едва ли аз или някой друг ще го стори.
Парите наистина са основния проблем... но по-страшното е незнанието и неспособността да осъзнаят в действителност какви са рисковете. В следващият момент се оказва, че този човек е посегнал към стероидите (обикновенно най-некачествените)... на външен “нищо” му няма и това му дава увереност да продължава... след година-две... зле направени цикли съсипват здавето.., след което следва ходене по болници, трошене на стотици и хиляди лева за да се “поправи” стореното, което обикновенно е невъзможно. Това, че един цикъл е минал “добре” не означава, че вътре в тялото не са настъпили жестоки и непоправими увреждания. За това, който реши да подложи тялото си на изпитание със стероиди трябва да е прочел десетки и стотици страници с това с което се захваща, да е наясно, че евтиното винаги излиза по-скъпо и, че спестяването на 30-50лв за протектори, и правилно възтановяване може да ти струва здраве, което по правило е безценно!
27.09.04
10:07
az zobq qko i ne se kriq za6toto nqma profesionalen sport bez himiq ne 4e sam profesionalist ama za da si poddyrjam razmerite i da ka4vam trqbva qko zobene.